ľudia si navzájom stále bezdôvodne nadávajú, lebo jeden počúva hip hop, druhý techno, tretí rok, šťvrtý pop, piaty punk a šiesty neviem čo. Veď každý nech si počúva čo chce a nech preto neskáče do druhých ... Aj sa hovorí sto ľudí, sto chutí ...
čo s
mne je v podstate jedno kto čo počúva....dôležitá je povaha... ale jedno je pravda, že neznášam emákov... ich hudba mi síce nevadí, ani štýl účesu,obliekania... ale vadí mi to sebaubližovanie...
@5 nie každý emák si sebaubližuje, pôvodné s EMO nemalo s tým nič spoločné, to až pri masovom rozšírení sa k tomu pridalo, a po druhé nikto vlastne ani nevie čo to EMO je
ja sa stazujem nato iste.ludia s aodsudzuju nie len za to co kto pocuva ale aj kto aky styl nosi na sebe a takto vsetko dokola...kolko ludi uz za to zomrelo alebo trpelo...
jaaj no to pozname.. punkaci su spinave socky, metlaci maju mastne vlasy a pocuvaju skrekot, emaci sa rezu, hiphoperi nosia na hlave hajzlove misy a pocuvaju basnicky, diskaci su fetaci, ach jaj
presne,boze na co je wsade tema emo vs. hip-hop a wsetci tam na seba iba nadavaju... mne je to jedno,nech si kazdy pocuwa to,co sa mu paci,wed kolko ludi,tolko chuti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ja zastávam názor: "Vyznávajte si čo chcete, ale nenúťte ma robiť to isté"
všetci sme iní a predsa rovnakí...
a egoistická sviňa som len tak trošku, neviem či sa to počíta