To zlozenie poroty by nemuselo byt take, ake je. A ani by tam nemuseli byt tvare, ktore pozname z obrazovky. Keby som to robil ja, dal by som tam hudobnych kritikov. Aj to su odbornici a mozno lepsi, nez ti, ktorych tvare vidime casto v mediach.
Pozri sa v nemecku ci kde inde co je superstar su v porote ludia ktory sa kokot rozumeju do hudby. Nevedia hadam zaspievat asni serenadu daku nic. Toto co mame mi mame profesionalov. Ktory spievaju a vedia daco o tom. Kedze uz maju daco za sebou. Dara Rolins spieva uz mladucka ako mala. Takze vie o hudbe myslim si dost. Takze ak sa ti daco nepaci tak napsi do markizi krityku.
v porote su normalni ludia mne to vyhovuje sice niekedy maju blbe poznamky ale tak to mi je jedno vyberaju dobrych spevakov a spevacky !!! ale v neskorsich kolach ked hlasuju ludia tak vyberaju podla toho kto sa im paci a to je nakokot....
Ludia v porote sú najlepší: čo ja viem? za akého takého hudobníka tam pokladám iba Haberu i ten zo skupinou team sa preslávil vdaka Kinčekovi. Zvyšok lameri.
podla mna by mali byt v porote fakt ludia, ktory sa do toho rozumeju. Ci sa da stym hlasom nieco robit alebo uz nie. Najlepsi je tam podla mna Laco Lučenič. Vie podla mna viac.. ako Habera a Dara...
Preco by ma mal hodnotit niekto ktona to nema školu. Alebo habera ma? Dara myslim ze ma aj krasne spieva ale potrebovala by som asi vediet odborne pomoct keby som tam sla ..
Moje: Habera, že o tom moc nevie? A akú školu by mal mať podľa teba? Ak by o tom nič nevedel tak by už 20 rokov nevypredával haly a neskladal si pesničky nemyslíš?
ale cela superstar je o medializacii........prave preto tam vovalili medialne zname tvare.........ide tam v prvom rade o show........a aby to ludi zaujalo.......a keby sa divaci nemali na co pozerat...rychlo by to skoncilo........preto tam aj pchaju..tolko pseudo spevakov.........cela superstar je len trapna maskarada...ble
vtip,ze naj habera a ostatni lameri chlapce, za to,ze ty lucenicovu tvorbu nepoznas,tak to este neznamena,ze je zly
no dobre, habera je znamy ako one, vie spievat, ale v hudbe taky prehlad ako lucenic jednoznacne nema. lucenic ma styl, vie vyborne hrat, ma nos na dobre skladby a v hudbe sa vyzna,myslim, ze je pravom predseda poroty koho preboha zaujima, ci vie niekto spievat ucebnicovo a bezchybne? dokonalost nudi, porota tam nie je od toho,aby hodnotila ich techniku dopodrobna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Preco by ma mal hodnotit niekto ktona to nema školu. Alebo habera ma? Dara myslim ze ma aj krasne spieva ale potrebovala by som asi vediet odborne pomoct keby som tam sla ..
A uz aj vieme, ze ide hlavne o show - style - metro - look - media - a nech si zarobia hlavne vsetci, co sa okolo sutaziacich tocia...
no dobre, habera je znamy ako one, vie spievat, ale v hudbe taky prehlad ako lucenic jednoznacne nema. lucenic ma styl, vie vyborne hrat, ma nos na dobre skladby a v hudbe sa vyzna,myslim, ze je pravom predseda poroty koho preboha zaujima, ci vie niekto spievat ucebnicovo a bezchybne? dokonalost nudi, porota tam nie je od toho,aby hodnotila ich techniku dopodrobna