Ak ti nechcú kúpiť nejaké zvieratko,asi nato majú nejaký dôvod,tak sa nad tým zamysli a potom to rieš...a to je univerzálna rada pre všetkých,čo tu vyplakávajú,že im rodičia nechcú kúpiť playstation a podobne
chceš psa lebo je kjut zlaty ale aj starať s onho budeš?
škola počká a ráno vstaneš skoro aby si ho vyvenčil, budeš mu kupovať jedlo a zbierať po ňom hovienka?
možno tvoji rodičia vedia, že to robiť nebudeš a oni maju dosť roboty nie to ešte starať sa o tvojho psa, preto počkaj kým vyrastieš a budeš viac zodpovednejší
ja som ti už minule dala normalnu radu ale zjavne máš potrebu dokola zakladať to isté forum a furt hladať odpoved ktorú si už dávno dostal a nielen odomňa ale aj od iných čo normalne odpovedali.... tak si svoje staré forum prečítaj ešte raz ....
Pre vsetkych zodpovedny som mam vela volneho casu a minule som sa pytal na dovod a oni ze nechcu ale obydvaja maju radi psov ale ja neviem a papagaja by mi ocko mozno aj dovolil ale mama ne a o psovi na opak mamu som odmekcil ale oca ne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
škola počká a ráno vstaneš skoro aby si ho vyvenčil, budeš mu kupovať jedlo a zbierať po ňom hovienka?
možno tvoji rodičia vedia, že to robiť nebudeš a oni maju dosť roboty nie to ešte starať sa o tvojho psa, preto počkaj kým vyrastieš a budeš viac zodpovednejší