Každé ráno cestou do školy narazím na pár ludí, ktorí ma vždy vedia tak vytočiť, že mi to úplne pokazí celý deň. Tak napríklad na Trenčianskom moste, samozrejme po chodníku, pri návale študentov do škôl, keď stačí aby si sa potkol a hneď spravíš za sebou
Ja sa ani moc tomuto necudujem je pravda ze to ako nic prijemne a ze to vie nasrat ale zas az cely den by som si tym nenechal pokazit mozno iba keby to bol extrem ako som z BN ale je jedno ci idem na bike do TN alebo aute je to o tom sitom proste v TN to zije a toto je tam bezna vec. Ako spominam nebyvam tam ale vidim to aj sem-tam zazijem. A ti cyklisti vedia nasrat bo nechapem co cyklista robi na chodniku bo podla pravidiel tam moze ist ak neohrozi chodcov bo neobmedzi a nejde vyssou rychlostou ako je rychlost chodze ja by dal pokutu takemuto cyklistovi.
chces vediet ,co raz nastvalo poriadne mna???Ked som sa isla vyspovedat a stala som v dlhociznom rade a vsimla som si ,ze na druhej str.je mensi rad o dvoch ludi ,tak som isla tam.A ako tak tam stojim priisla kumne jedna baba aj s dedom ,ze oni stali pred nami v prvom rade ,tak ze aj tu maju byt predomnou.Jeziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis kde tota stara nechala iq???Odkedy takyto zakon plati???? Ta neporazi?Som myslela ,ze ju rozkusem.Glupota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Raz som počul také "pravidlo":
Každý deň na teba čaká nejaký de.il, ktorý je pripravený v každej chvíli Ti znepríjemniť život.
Tak si jednoducho povedz, "se.iem na na teba. Teba zle vychovali. Ty na to doplatíš.", usmej sa a bude ti lepšie...
Hovorím z vlastnej skúsenosti z Blavy...