Čawelko všetci :o)
Potrebujem vedieť čo robíte , aby sa Vám motivácia zachovala čo najdlhšie ?
Obvykle keď som motivovaná vydrží mi to tak jeden týždeň .. proste si poviem že ma nemá čo poháňať na pred ...
Alebo čo robíte v situácii , keď už to vyzerá
ja neviem.
ja si furt v nejakej chvíli (ktorá s danou vecou vôbec ani nemusí súvisieť) tak uvedomím voľačo a potom to tak robím.
mnoho vecí mi takto trvalo hrozne dlho to tak vykonávať. ale je to lepšie, než nejaké nútenie sa do voľačoho.
horšie to už ale je s voľačím, na čo nemáš čas čakať. to vtedy sa už fakt len prinútiť musíš.
a hlavne si nezabudni za všetko, čo zvládneš, odmenu dať!
Neviem ti poradiť.. ja tiež vždy prestanem po čase cvičiť ale ani nie žeby som nemal motiváciu.. tú nemám nikdy ale som proste len unavený väčšinou.. jak dnes chcel som si isť zacvičiť ale tak sa mi chce isť spať že to asi nedám...
Znizim na seba naroky. Mam odskusane ze ked mam tazsie casy a som na seba velmi tvrda moja disciplina upada rapidne a ked povolim, dari sa mi viac. Je to o psychike...
@hergot vidis? tu je presný príkald.... Tuto zaližila diskusiu lebo sa snaží napríklad schudnuť a nedarí sa jej, hladá radu ako vydržať ked už vyzeraju jej plany na spadnutie, čo ju ma motivovať... A nedarí sa jej, tak potom ked ja som tak uspesny tak v mojom fore začne nadávať že "omg" a tak lebo závidí že jej sa tak nedarí... znie to namyslene, ale kao vravím, je rozdiel byť namyslený a na niečo právom pysny... Zato že mám tak pevne odhodlanie a pri vsetkom vydržím a dotiahnem do konca a vo vsetkom sa mi darí atd atd..... Tu je presný príklad...
@qwedsayxc Nik nenadáva neboj sa ja som sa len slušne spýtala na radu nič viac nič menej... nikomu nebudem závidieť.. lebo každý vie čo si pri nejakom tom úspechu musel vytrpieť .. aaa ak mozem otazočku na čo si chcel tvojmu "kamarátovi " poukázať týmto názorom ? len tak aby som úplne chápala
nonstop ísť za svojim cieľom a príliš nad tým nerozmýšľať, lebo rozum si nájde dôvody prečo sa na to treba vykašľať alebo odložiť to na neskôr, t..j. vo väčšine prípadov, nikdy
@beboo ja mam problem len tu motivaciu najst nie to si ju este udrzat. obcas najdem tonu motivacie a chcem robit vsetko mozne, potom sa pristihnem ako zacnem o sebe pochybovat a je to v prdeli
mňa pohaňa veľa veci, to je na dlho :o), ale asi najsilnejšia je chcieť dosiahnuť niečo a nezobudzať sa každe rano s tym pocitom že musim isť do prace ktorá ma nebaví a nadrem sa tam za minimálku.
@beboo presne tento problém mám občas aj ja! proste niekedy ma niečo chytí a idem si nejaký čas za tým..vtedy zacnem nad tym veľa rozmýšlať... no potom idem za tým čoraz menej a menej až nakoniec som zas uplne demotivovaná alebo sa mi nechce a tak...a ked ma to zas o nejaky cas chytí tak sa to opakuje to iste dokola, že pri tom nevydržím :/ tieto "recepty" som už aj ja zháňala všade ako vydrzat ale recept na to neexistuje to všetko je o tebe a tvojej hlave..tak ostáva nám už len dúfať, že sa nakopneme a neupustíme z toho veľa šťastia ori ďalšej motivácii nech vydrží
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Možno som nikdy nedodržala žiaden deadline, ale vždy mám v tom čase upratané, navarené, perfektnú manikúru a poriadne otagovanú hudbu.
ja si furt v nejakej chvíli (ktorá s danou vecou vôbec ani nemusí súvisieť) tak uvedomím voľačo a potom to tak robím.
mnoho vecí mi takto trvalo hrozne dlho to tak vykonávať. ale je to lepšie, než nejaké nútenie sa do voľačoho.
horšie to už ale je s voľačím, na čo nemáš čas čakať. to vtedy sa už fakt len prinútiť musíš.
a hlavne si nezabudni za všetko, čo zvládneš, odmenu dať!
Tiež si to nevieš udržať ?