Neznasam ludsku hlupost,to je vec,ktora ma dokaze vytocit najviac.Zufalstvo robi z ludi hlupakov (aj zo mna,ked som zufala,priznam sa)....hlavne pio rozchode..Same urazky,nezmyselne obvinenia.Snazia sa zneprijemnit zivot ako sa len da (cest vynimkam...a v
predstavte si to: stojite v autobuse na*ebany asi 150 do karosy(tej starej) a pride zenska a zacne:potlacte sa tam vzadu je tam dost miesta preco maju tie deti velke tasky(co som nepochopil lebo sme mali tasky na tej sietke hore) a ze ona uz nikdy nepojde tym busom proste trstvrte hodiny nadavania na nas ktory za nic nemozu! tak som sa s dvoma typkami vedla mna len u*ebaval nanej
Šak ale je pravda, že niektorí idioti si nechávajú na chrbte tašky a potom nie je miesto. Keď som chodieval do školy, tašku som si dal automaticky medzi nohy na zem, aby mi nikto do nej nenarážal a nenadával.
chi chi..to nic neni...ja milujem ked sa do busu natrepu dôchodcovia a vsade plno miesta na sedenie ale oni si musia sadnut tam de sedim ja lebo oni tam sedavaju furt a oni to tam maju obsadene a bla bla.no a nepustite ich...celý bus bude po vas kukat,že jag si to možte dovolit..a najlepsie je ked idu z hypaku s 3 taskami a sadnu si do dvojky a samozrejme tasky položia na jednu sedacku a oni sedia na druhej.a bus sa naplní na prasknutie ale naši milí dôchodci tašky nedaju dole..a ked im poviete ci by nemohli dat dole tie tašky este vam vynadaju,že to budu mat spinave.....oooooch jag ja milujem týchto našich dôchodcov....oni su taký starí a slabučky a hlavne tie stare rakety..ich tag strašne vsetko boli a nic nevladzu urobit,ale nagehnene chodia jag piky...do piky..len som sa zas rozculila
Ked uvolnite miesto nejakemu starcekovi (ktory uz vyzera ze by mal nastupoit na 39-vinu a zamierit si to rovno na slavicie udolie) a on to berie ako samozrejmost,ani dakujem,ani len pohladom nepodakuje.Len si sadne a este sa na vas pozrie pohrdavo!!!! kokoz.....niektori ludia su tak nehorazne arogantni!!!!!
no ľudská hlúposť..každý je svojím spôsobom niečím hlúpy..ale to s tým autobusom o tých dôchodcoch sa stáva aj mne...to neznášam a vie ma to dobre vytočiť...
Bože ľudia dnes moja mama v aute vyhlasila "cuvaj" a začala vystupovať, keď vystúpila, tak som ju skoro sejmul, lebo sa postavila za auto a keď som začal trieskať od zúrivosti a bezmocnosti do volantu tak pozerala na mňa ako na psychopata, no radšej roztrieskam volant, než by som mame dačo sprosté od srdca povedal ( a furt nechape PREČO som taký zlý, šak mi nič nerobí
čo je v podstate ľudská hlúposť, lebo aj ja som tak blbý, že miesto toho aby som bol v prírode a meditoval pod storočným dubom, sedím v tmavej izbe a píšem ako sa neznášam. ach
výrok na záver:
Nedobitný pocit vlastnej geniality je jasný znak hlúposti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Albert Einstein
čo je v podstate ľudská hlúposť, lebo aj ja som tak blbý, že miesto toho aby som bol v prírode a meditoval pod storočným dubom, sedím v tmavej izbe a píšem ako sa neznášam. ach
výrok na záver:
Nedobitný pocit vlastnej geniality je jasný znak hlúposti