ja chodím na Dubčeka v TN ale na odbor Verjená správa a je to celkom pohode škola...niektoré predmety sú dosť ťažké a od veci ale myslím si že sa to dá zvládnut,pokial budeš chciet ...poznám aj kopu ludí s Ludských zrojov a ano maju skoro rovake premety ako my len my ich máem 10 a oni 8
ja tam mám jednu známu a tá povedala že tam už žiadne problémy nie sú ...a že problémy sú aj na iných školách len nie všade to vínde na povrch :/ ....tak ja si tam dám prihlášku však uvidím či som spravila chybu či nie ...potom dám vedieť
Ahoj @lucinkazh.... aj ked je tato tema stara a pisem neskoro, poviem ti len tolko, tato Trencianska univerzita nech ma povest aku chce, aspon tam chodia normalny ludia a nie debily, kt. si o sebe myslia, ze su majstrami celeho sveta, a ze zivot caka iba "na nich". Taky ludia chodia vacsinou na tie "spickove skoly".... Podla mna je Trencianska v pohodke, divaj sa na to takto, popripade ak uz dokoncis 1.stupen a budes mat Bc. je vela pribuznych predmetov na inych skolach, teoreticky tie dva posledne roky na Ing. si mozes dokoncit aj na prestiznej skole x)... staci len urobit rozdielove skusky... napr. na EUBA (Ekonomicka univerzita v Bratislave).... S Trencianskou uni. je tazke sa zamestnat, ma zlu povest, ale tie dva posledne roky si mozes aj indej dokoncit x) ....Na jednej s tych prestiznych skol.... x)... A v tejto dobe je to uz aj tak jedno aku clovek ma skolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov