Mam ukoncene bakalarske vzdelanie. Bohuzial, zistila som, ze to co studujem nechcem v zivote robit a zistila som, co by ma skutocne zaujimalo - su to ludske zdroje a personalny manazment.
@quovadis som prváčka čiže.. Ale nie je to ťažké určite. Matika je len prvý ročník - zimný semester, potom koniec s matikou. Jedine v letnom je štatistika..a neskôr účtovníctvo.
@domculka25 robíš prijímačky také isté ako na ostatných fakultách (teda okrem medzinárodných vzťahov, tam máš dva jazyky..) takže tak Ale nechodila som na žiadne prípravné kurzy ani doučovania. Učila som sa približne týždeň pred. Ale ekonomiku som mala na škole a nemčinu som si len také testy robila..
uff to znie celkom v pohode...a z akej skoly si tam sla, ak smiem vediet??? ja chodim na sos so zameranim na podnikanie...ekonomiky sme mali viac ako dost....akurat s matikou asi budem mat problem ((
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
hm, ako vidim, tak asi vzdy je postup taky ze najskor je vseobecny mnzmt a az druhy stupen je specializacia na HR...
@cocca-colla ako sa ti to pozdava? tazke, lahke? na co je to studium zamerane? je tam vela matiky? v tej nejako nevynikam
aj ja by som mala zaujem ist studovat...socialne zdroje a socialny manazment... bol velky problem sa tam dostat???