@klaudiqaaa myslim, ze na urad prace sa nedostanes kvoli tomu, ze vystudujes hento, alebo ono... na urad prace sa dostanes preto, lebo si bud leniva si hladat robotu, alebo hned ocakavas, ze budes zarabat tazke peniaze, a budes robit neaku veducu funkciu len pre to, lebo ti pred par dnami niekto dal diplom do ruky.
nie je to podľa mňa humanitný odbor moc, skôr ma zaujal ten sociálny manažmet, dá sa ztadiaľ pokračovať na sociálnu politiku, a preto sa pýtam, či sa to fakt nechápe len ako HR...čo teda sa mi až tak nepáči personalistka...hm no neviem
@nietimekki je to môj názor ak sa ti zdá od veci tak diskusia je tu na to aby si mi zargumentoval prečo, lebo inak si tu idveci jedine ty
@jaro1991 lenivosť je jedna vec ale druhá vec sú štatistiky, keď si pozrieš koľko ľudí z takýchto humanitných odborov skončí na úrade, tak s číslami proste nepohneš. Samozrejme ísť študovať niečo, čo ťa nebaví len kvôli tomu, že je to odbor žiadaný je tiež blbosť ale pravdou je, že len minimum ľudí robí to čo ich baví s tým, že im to dobre vynáša.. Každopádne diplom v tejto dobe už moc neznamená hlavné sú schopnosti a šikovnosť
@klaudiqaaa lebo stačí byť šikovný, stačí byť dobrý a s hocijakou školou môžeš mať super miesto.
humanitné vedy sú teraz frekventované, veľmi veľa ľudí s takýmto zameraním je potrebných. samozrejme keď si niekto vyberie nejakú Paneurópsku školu kde zaplatím a som vyštudoval tak sa nečudujem, osobne si myslím, že humanitné vedy sú lepšie platené a majú väčšie uplatnenie pokiaľ je ten daný človek dobrý
@klaudiqaaa To nie ja som technik ak by som robil na úrade tak ho asi veľmi skoro podpálim Ale ja by som ani nešiel na taký odbor. Len som narážal na to že skončiť na úrade práce sa dá aj v pozícii riaditeľa
prečo tak , kde ja sa niečo spýtam sa to musí zvrhnúť na pipíše? ďakujem a @jaro1991 neviem sakra ako sa to robí nad politológiou som nerozmýšľala ani tam je strašne ťažké sa dostať, a chodím na ekonomickú strednú takže by bolo ľahšie zvoliť si túto cestu. ale ďakujem za návrh
@nikolak podľa mňa ak si presvedčená o tom, čo chceš robiť, pôjdeš si za tým a budeš na sebe makať, čo neznamená len vyštudovať, tak na úrade práce určite neskončíš, nech by si študovala kdekoľvek....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@jaro1991 lenivosť je jedna vec ale druhá vec sú štatistiky, keď si pozrieš koľko ľudí z takýchto humanitných odborov skončí na úrade, tak s číslami proste nepohneš. Samozrejme ísť študovať niečo, čo ťa nebaví len kvôli tomu, že je to odbor žiadaný je tiež blbosť ale pravdou je, že len minimum ľudí robí to čo ich baví s tým, že im to dobre vynáša.. Každopádne diplom v tejto dobe už moc neznamená hlavné sú schopnosti a šikovnosť
humanitné vedy sú teraz frekventované, veľmi veľa ľudí s takýmto zameraním je potrebných. samozrejme keď si niekto vyberie nejakú Paneurópsku školu kde zaplatím a som vyštudoval tak sa nečudujem, osobne si myslím, že humanitné vedy sú lepšie platené a majú väčšie uplatnenie pokiaľ je ten daný človek dobrý