Čaute, idem na detský tábor a potrebujem zohnať pre deti nejaký luk a šípy... Vedeli by ste mi niekto z BA poradiť, kde tu niečo také zoženiem? Len nech nie je drahý, keďže sa s tým budú hrať deti.
Keďže nie som z BA, neviem ti poradiť, ale spomenul som si ako si moji spolužiaci vyrábali luky na počkanie len tak z kríku čo našli. A šíp vyrobiť je najmenej
ak sa chcete hrať na indiánov, je to síce super osvedčená téma, ale ťažko nájdeš nejaký luk, ktorý by bol lacný,pre deti a zároveň by fungoval. luk je zbraň a zbrane, ktorými sa nedá ublížiť, kúpiš buď v hračkárstve, alebo nejakom zábavnom obchode (kde sa predávajú balóniky alebo tak) - ale odporúčam počítať s tým, že z toho nevystrelíte poriadne :/
bud z dreva - staci ze ked vies kde, v lese su take dlhe palickove stromy/ kriky - z toho sa robia aj palicky na špekačky. Potom iba ked z habzy ale hrubej, alebo z nejakeho mekkeho hrubeho dreva. Olha osika abo daco take.
Sipi minimalne z dreva su dobre.
Lanka odporucam nit hrubsiu taku bielu.
Im daj sarkany, ako si zostrojit z plastoveho vrecuska - » draci.net/pocked-sled.a39...
Je to lahke (trochu treba nato vediet) a je to super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Tie kluby vyguglis...
Sipi minimalne z dreva su dobre.
Lanka odporucam nit hrubsiu taku bielu.
Im daj sarkany, ako si zostrojit z plastoveho vrecuska - » draci.net/pocked-sled.a39...
Je to lahke (trochu treba nato vediet) a je to super.