Dobré ráno
podobnú tému som tu ešte nevidela, tak sa do komentu rozpíšte či lutujete ostatnych ludi alebo nie, akou formou a kludne sa rozpisujte co najviac
lutujem secko. osoby, zvierata, rastliny, veci hmotne nehmotne. sme otroci tohto mamonu. ale ludi asi najviac. hlavne tych zaslepenych egom kt. nemaju absolutnu paru o nicom inom nez o sebe. lutost pomaha prezivat
Nemam rad druhych ludi lebo su falosni a klamu, nelutujem nikoho okrem deti ktore su napr. vazne chore, lebo tie zato nemozu a tym sa snazim pomahat ako sa len da, najcastejsie financne...ostatnych ludi mam na haku a je mi jedno co je s nimi, ked nieco chcu nech si to zasluzia a dokazu...
ale obcas aj ano, lebo da sa ocitnut vo veeelmi hnusnej situacii aj bez vlastnej viny. ale zaroven suhlasim s @12 , len pomoc vie nieco zmenit, nie lutost.
ľutujem. ale nie v takom zmysle že ľutujem ľudí čo sú na ulici, alebo ťažko chorí alebo pod. Ale ľutujem tých, čo by mohli byť normálni, no neuvedomujú si svoju stupiditu a následky svojho chovania. A žiaľ je takých ľudí čím ďalej tým viac...
@alex458 Fíha, takže ostatné choroby, povodne, požiare, výbuchy sopiek, teroristické útoky, obete vrážd a ich blízki a milión iných prípadov sú ľudské voľby. Mhm, aha. Super novinka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
podobnú tému som tu ešte nevidela, tak sa do komentu rozpíšte či lutujete ostatnych ludi alebo nie, akou formou a kludne sa rozpisujte co najviac
ale keď vidím že sa ubližuje napr. zvieratám, vnímam to akosi intenzívnejšie a je mi ich ľúto
ľudia ju nepotrebujú
nik ju nepotrebuje
nič to nevyrieši
treba pomôcť
a nie ľutovať
potom malé detičky, ktoré umierajú na nejaké ťažké choroby, ľudí trpiacich rakovinou a to je asi všetko
ostatné prípady sú ľudské voľby, a to potom ľudí nemám dôvod ľutovať