vies co ked budes pravidelne behat klusom podla mna mocne a ak si budes po behu natahovat svaly tak asi nie .ae bacha na korcule bo budes mat take lytka a stehna jak ja ae uz sa to nejak urovnalo weela stastia
no urcite schudnes celkovo len na lytkach sa neda...tuk sa odbura a pribudne svalova hmota ale ne tak ze tri krat si vides na 10 min zabehat na to sa musi trosku viacej makat
jj no ja som behavala kazdy vecer a potom som prestala mno a lytka mama hnusneee svalnate a nenavidim ich ale kym som behavala,aspon som bola fit a mala celkom kondicku takze asi lepsie je behat aj za cenu tych svalov...ale ak chces na lytkach schudnut,radsej nebehaj
masiruj si lytka,odbura sa tuk lebo ti to masaz prekrvi a nepriberes na svalovej hmote...to iste aj so stehnami ale tie je lepsie si vypracovat-behanie,drepy a cviky na stehna su spojene aj so svalmi na zadku cize posilnis aj zadok a nebude jak zelatina..!!!
najlepsie je mat nejaky sport kde sa hybes cela a nebudes tak posilovat iba jednu cast tela...(to sa rymoval )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
smile
masiruj si lytka,odbura sa tuk lebo ti to masaz prekrvi a nepriberes na svalovej hmote...to iste aj so stehnami ale tie je lepsie si vypracovat-behanie,drepy a cviky na stehna su spojene aj so svalmi na zadku cize posilnis aj zadok a nebude jak zelatina..!!!
najlepsie je mat nejaky sport kde sa hybes cela a nebudes tak posilovat iba jednu cast tela...(to sa rymoval )