Podľa mňa je lepší board ...boardujem už nejaký ten rok a myslím si,že je to lepšie a oveľa zaujímavejšie ako lyže,ale nemám nič ani proti lyžiam,kedysi som tiež lyžovala,ale potom ma veľmi upútal snowboard a už som sa ho nevzdala ..páčia sa mi aj všeliaké skokové kreácie ,ale na to si moc netrúfam ,mám radšej pohodovú jazdu .
ešte som na nich nikdy nestála a ani na lyžiarsky nemožem ísť kvoli chorobe vo februáry pričom už dávno ho mám zaplatený radšej by som sa učila na snowboarde,vyzrá to byť ovela záživnejšie
na lyžiach mi príde, že mám väčšiu voľnosť,na snowboarde mmám pocit takého obmedzenia... lyžujem, na snowboard určite na stálo nepresedlám , ale chcel by som sa naučiť dobre boardovať, aby som bol aj aj...
hm..tak ja si myslím že board.. aj keď som naňom ešte nešiel...ale chystám sa v blízkej dobe..a lepšie to aj vyzerá ked okolo niekoho prejdeš na boarde..a osypes ho snehom
ja zatial len lyzujem, tak nemozem porovnavat, ale rada by som aj bord skusila, uz treti rok sa na to odhodlavam.. @11 minuly tyzden som bola lyzoval a bordistov tam bolo minimalen tak vela ako lyziarov, ak nie eset viac..uz to nie je taka rarita
ja jedine board..ale nemam nic proti lyziarom bo sa lyzovat neviem..tak mam respekt..ale len tym ktorymi maju respekt k nam co sa ako tak ucia na boarde...
ja viem lyzovat celkom ze super,aspon to tak hovoria,a na boarde viem tiez,ale radsej ten Snowi je to ovela narocnejsie ako lyze (podla mna) ale da sa to,ak vas to bavi ako mna je to super,treba vyskusat...
Lyžovala som nejako od 5 rokoch.. a v 13 som začala mat strašné nutkanie skusit ten šport, ktorý sa velkou rychlostou vyvijal, stále ste videla coraz viac mladych ludi na doske, avsak aj starsich. Som oca presvedcila nech mi kupi board aa uz na prvej lekcii ma to zacalo bavit aj ked som vedela len stromcek aj to s pádmi.. Teraz bordujem uz 2.rok, tento to uz bude tretí a stále viac a viac ma to baví.. hm, aj ked su po nas troska rozdrbané trate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@11 minuly tyzden som bola lyzoval a bordistov tam bolo minimalen tak vela ako lyziarov, ak nie eset viac..uz to nie je taka rarita