Ahojte,na rok ideme ako trieda na lyžiarsky ,tak ma zaujíma či máte nejaké príhody , vtipné zážitky, trapasy z lyžiarskeho výcviku ak ste boli zo strednej. Pochválte sa
ked som sa rano nevedel vyjebat z postele a potom som nestihol svoju skupinu tak som cely den lyzoval zo skalnateho plesa sam... to bola prdel
alebo ked nam chatar zrusil diskoteku
to bol dobry tyzdeeeen! ci 5 dni ci co.. neviem no, mali sme na nasej izbe party s instruktormi a neskor aj s profesormi, hihihih lyziarsky je fajn len treba vediet kolko pit aby si potom zvladla svah lebo to vie zle dopadnut
najsuper bol lyžiarsky v kvinte!!! to sme mali jednu sedmičku fernetu asi jedenásti a strašne sme sa opili ale celkovo to bolo skvelé, sme sa tak nejak dali dokopy ako trieda aj s triedami zo štvorročného ktoré boli s nami a proste úplne top akcia ako všetky na ktorých sme boli so školou niekde preč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
alebo ked nam chatar zrusil diskoteku
ale z vysokej skoly bol supersupersuper!!!!!!! odporucam!