ja idem na lyžiarsky, ale vôbec sa neteším,keďže lyžovať veľmi neviem, skôr sa teším že bude haluz na chate a tak...ale sklamalo ma, že všetky ostatné školy platili menej ako my, a my sme zaplatili viac za horšie podmienky ako budú mať ostatné školy ...
my ideme v marci, bojim sa ze nebude sneh ale tak na chopku este snad aj hej, tesim sa mrte, lyzovat viem ale nemam lyze aj ked si ich uz pytam od rodicov dv roky asi mi ich konecne kupia kedze board brat nemozeme...
My pojdeme az nabuduci rok, ale boli sme minuly na Donovaoch v Hoteli Vesel DDD uz nvm kolko sme platili, ale podmienkyyy vypadli nam dvere do kupelne, mali sme tam mysi a ked sme prisli na recepciu ze mame v izbe zimu, tak nam povedali ze "oblecte sa" DDD ale inak bola neskutocna sranda, aj vdaka tomu ze sme byvali prave tam... lyziarsky by som v zivote nechcela vynechat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov