@method to 2. je presnejsie.....tak uctievaj nove nabozenstvo Mr. Keshe ....nepaci sa mi ta jeho politika, davat svoje vynalezy len ambasadam...snad dokumentaciu k jeho vynalezom nieje problem zavesit na uloz.to ..kedze mu primarne nejde o zisk ale o blaho ludstva...
@method ...to suhlasim, ale ambasady tuto vec neriesia ...ked si predstavim, ze by k takymto na prvy pohlad zaujmavym veciam mala pristup nasa "vlada".........
@kaku Ale ked pozeram na ludi...na fb - 0 reakcii, na birdzi 2 reakcie...justin bieber, kebab do ruky - plno reakcii, tak mam pocit, ze ozaj na toto ludia pripraveni niesu... pred chvilou som hovoril kamosovi nech si pozrie zaujimave video...odpoved ? Ouu 1 a pol hodiny ? to je dlheee....to on tam bude len sediet...and its gun, vypol ...tak povrchni ludia a to je este "inteligentny VS vzdelany clovek" o kolko hlupsi ludia su na zemi ... ved na toto ludia niesu pripraveni...s tymto by sa tu kazdy pozabijal.
@method presneeee 100% este som ten kebab nejedol ...s tou reakciou ako u tvojho VS vzdelaneho cloveka som sa stretol aj ja u svojej priatelky...akurat, ze ona ma 16 ...bolo by skor divne, keby to pozriet chcela
@etelnair ja sa riadim tym, co som napisal pred videom, kto zaujem nema, nech to nepozera, jeho minus, len ma to trocha mrzi a mozno v uvodnych 2 minutach sa clovek dozvie o com to video je, tak som tu o tom nechcel zbytocne vypisovat, vsetko potrebne je vo videu. Ani som nechcel napisat hlavnu myslienku, lebo by to dopadlo tak, ze by si to nikto nepozrel a kazdy by sa zacal navazat, ze co su to za picoviny. Takych expertov mi tu netreba.
@method myslis tu jednu vetu v @0 ? lebo to je jak keby si tam napisal ze nam to odhali dosial nepoznane tajomstva
jj hento s tymi ludmi co by potom nepozerali a odrazali sa od textu mi napadlo, asi treba jednoducho vystizny text alebo ich poposielat do pice ked budu vyvodzovat nepresne zavery ze nech si to najprv pozru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale nie, pozriem si to, zaujalo ma to, len na to teraz nemám čas. Po skúškovom
a s inteligenciou ci vzdelanim jak spominate to vela nema
podobne ako ludia nezvyknu chodit do kina na film o ktorom predtym nepoculi ani pol slova
preto je nanajvys vhodne k takemuto videu pridat rovno aj par viet v ktorych nacrtnes o com je, alebo este lepsie vyslovis hlavnu myslienku
hlavne ked sa jedna o dokument alebo podobny zaner v ktorom to byva samozrejme a ziadneho spoilerovania sa netreba velmi bat ak to nema suvisly dej
jj hento s tymi ludmi co by potom nepozerali a odrazali sa od textu mi napadlo, asi treba jednoducho vystizny text alebo ich poposielat do pice ked budu vyvodzovat nepresne zavery ze nech si to najprv pozru