Mám strojček, prvé gumičky boli také slabo fialové, tie boli pekné teraz mám kriklavé tyrkysové a riadne sa mi nepáčia. Ostatní sa z nich idú s prepáčením posr.ť ale mne sa nepáčia
mala som fixný, najprv som si dala tmavomodré gumičky, lebo mi to dosť ladilo k oblečeniu, ale vyzeralo to hrozne. Nakoniec som si dávala už iba priesvitné. Je blbosť, ak ti niekto povie, že sa ti hneď zašpini - je to individuálne, podľa toho, ako sa o to staráš (hygiena a pod..) a celkovo pri výbere záleží od tvojej povahy, temperamentu.. takže kašli na to čo všetci hovoria a daj si aké sa ti páčia (dúfam, že to nie je veľmi dlhé )
neonove vyzerajú úplne rovnako ako obyčajné farebné len sú trocha svetlejšej farby.... neviem ti povedať ktoré vyzerajú najlepšie..ale nedávaj si ktikľavú zelenúú...pretože časom zbledne..a to nevyzerá pekne najviac sa mi páčili modré...možno nejaké tie fialovo-ružové
Kebyže mám mať strojček, tak jedine biely keramický, aby mi ho nebolo vidno... mne sa nepáči, keď to tak moc svieti, tie neónové farby, si daj priesvitné.. určite nie oranžové a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a nebolo to zlé, len som furt krvácala
mňau
Ja strojček mám, a na začiatku som mala farebné gumičky. Potom som si dala klasické strieborné, a tie mi vyhovujú najviac.
Nuž, ako chceš ty, keď sa farebne obliekaš, je to pekné (farebné/neónové gumičky)...
No ak sa chceš obliecť elegantne, vyzerá to naozaj zaujímavo, ak Ti žiaria farebne zuby ...
mňau