Podľa mňa... nie. Čo je ten človek beznádený nihilista?
Ak si to zrovná v hlave a podujme sa náročný cieľ, prosím Prípadne neurčitý. Alebo ak ho zaujíma cesta smerujúca k cieľu. Ale tak, ako si to napísal, mi to nesedí. Ako z absurdnej drámy...
môj zlaty všetko je márnosť nad márnosť, všetko raz skončí a aj naša púť na tejto Zemi...........tvoje sny posúdia nakoniec iný či boli správne........filip
tak určite hneď na začiatku vie,že sú bezvyznamne.. ľúdia si vytyčujú rôzne ciele, aby mohli určiť zmysel svojho života... ako vieš, že budú bezvýznamné? O to sa treba najprv minimálne pokúsiť...
ak sú bezvýznamné, lebo sú malé, majú úžitok len pre teba a nejedná sa o svetový mier či vyriešenie hladu vo svete, o to väčší dôvod ich uskutočniť......malé sny sa predsa plnia ľahšie!
Neustaly boj medzi snami a realitou niekedy by mali sny zostat snami bo to prebudenie je obcas narocne ale zas na druhej strane kto nic neriskuje nic nema ....
Šťastie je to, pre čo existujeme.. Nie je dôležité kam kráčame, s kým, a ako.. hlavne, že sme na ceste šťastný. Nepotrebuješ dôjsť do cieľa a nelipni na nich. Ale určite sa ich nevzdávaj.
Ja to skor vnimam tak..ak ides za niecim velkym..tak aj ked len dosiahnes polovicu toho co si si vysnival dosiahnes ovela viac ako keby si nerobil nic..
nechapem tomu privlastku k snu ze "bezvyznamny"..ako moze byt sen pre niekoho kto si ho vysniva bezvyznamny? tam mi sedi ked uz tak "nedosiahnutelny" skor
@kikuska1 presne, asi "autor" myslel nereálny, lebo @d2s sen nemôže byť bezvýznamný, iba nereálny alebo nesplniteľný, bezvýznamné sú pre teba veci, ktoré necheš alebo ťa nezaujímajú, ale keď o niečom snívam nemôže to byť bezvýznamné
no dobre, budem reagovat ak nieco zavrhnes a rozpucis to ako stonozku na zemi, je z toho nic. bolo to nieco, spravil si z toho nic. lenze co ked je to pre mna vsetko?! nemozes vediet, ako bude reagovat to nieco a co z toho vyrastie, ach vycerpavajuce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ak si to zrovná v hlave a podujme sa náročný cieľ, prosím Prípadne neurčitý. Alebo ak ho zaujíma cesta smerujúca k cieľu. Ale tak, ako si to napísal, mi to nesedí. Ako z absurdnej drámy...
Neuskutocnitelny ? Takych nie je vela..... ale ak uz je naozaj taky, tak samozrejme ze nie.
Zbytocny / neprakticky ? To nejde dokopy, pokial ho chces a je to nieco , co ta naplna.
Nerentabilny ?
Je na tebe ci chces byt stastna socka (mne napriklad ta predstava az tak strasna nepride)
,,,,
uživ sa niečím reálne žiadaným a finančne ohodnotiteľným
všetko je predsa význam samé pre seba, a zároveň, rovnakým spôsobom je všetko bezvýznamné.
ak sú bezvýznamné, lebo sú malé, majú úžitok len pre teba a nejedná sa o svetový mier či vyriešenie hladu vo svete, o to väčší dôvod ich uskutočniť......malé sny sa predsa plnia ľahšie!
Prečo by teda mal byť bezvýznamný?
Myslim, ze hriech je nesnazit sa dosiahnut svoje ciele a nedotknut sa vysnivanej reality !
no dobre, budem reagovat ak nieco zavrhnes a rozpucis to ako stonozku na zemi, je z toho nic. bolo to nieco, spravil si z toho nic. lenze co ked je to pre mna vsetko?! nemozes vediet, ako bude reagovat to nieco a co z toho vyrastie, ach vycerpavajuce