hmm, akože ja viem o jedinom vedľajšom produkte pri premene elektriny na kinetiku a to je teplo a nie splodiny ako pri benzínovom motore... ale ja chápem, že autor len chcel byť vtipný a vypálilo to zle... Takže - nebolo to vtipné, ak to tak malo byť, a ak si to tak nemyslel, tak si asi mimozemšťan
ale hluposti trepete. Netusim, ci ma v Brne v elektrarni vyfuk ale kazdopadne som VZIVOTE nevidela, ze by sa za elektrickou dymilo ked prejde, tak logicky asi..
@ivca2345 - teraz neviem čo je/by bolo horšie... keby to bolo ďalšie fórum od tej akože30ročnej ženskej ktorej nick začína na F ale ani zaboha si nespomeniem ako je, a zakladá ankety s debilnými otázkami lebo jej to príde vtipné, alebo to, že sa mýlim a nie je to fórum od nej, ale od niekoho u koho to vyzerá že tú otázku myslí vážne... v poslednom čase mám pocit akokeby nová generácia tak nejak fakt rapídne strácala schopnosť... ani nie že logického, ale úplne obyčajného jednoduchého racionálneho myslenia... prosímprosímprosím, že si si robila s touto otázkou srandu? v tom prípade to bude len o strate nejakého normálneho zmyslu pre humor, čo bude rozhodne lepšie...
@midnight je to od niekoho kto to považuje za srandu, že sme boli na nieakom nudnom výchovnom koncerte zo školy, a kamarát sa ma spýtal tú otázku...a ja som to chcela vedieť, keďže v takomto zapadákove ako ja bývam, to nieje časté, že vidím električku
a ma lod elektricke vedenie? ziadne som totiz nenaasieeel ! boze to ste taki obmedzeni alebo sa tak nudite? elektricka sa asi preto vola ELEKTRICKA lebo je napajana ELEKTRINOU ,preto sa to nevola AUTOBUS a teda nepotrebuje vyfuk,dotycnej radim nastudovat si wikipediu,pripadne si zariadit turisticky vylet do Kosic alebo Bratislavy,kde sa moze postavit k elektrickovej trati a pozerat na zadok kazdej elektricky ze ten vyfuk NEMA,lebo ho NEPOTREBUJE.och,a taktiez uplne nezistne by sa mohla ist vysetrit,lebo toto uz hranici s minusovym IQ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Chodte sa odbavovať niekam inam.
elektricka urcite nic nema vyfuk... jedine v cesku bola prva elektricka ktora bola vlastne vlak cize ta mala komin
Palec hore
elektricka je pohanana elektrinou = nepotrebuje vyfukovat ziadne plyny = nema vyfuk