čo máte proti nej? ako pesnicky ma celkom fajn..jaka "komercna sracka"..sorry,akoze kazdy vyzera ako original..nechpem vas..fakt..ako na tej rpvej foto vyzera podla mna dobre,tie vlasy jej seknu,i ked na tej druhej,co ja vieeem vlasy su dost umele a tie mihalnice..hilfe ale aj tak..mno fajne songy ma
lady gaga je super ty čo si onej myslia že newie spiewať a taq ty su na welkom omile wi wiete hovno s toho čo ona dokaže a wi si len sedíte a čumíte ohovárate ju ale ona drie na swojej hudbe aby sa nám wšetkím páčila a taq...
ste trapny a obycajny zavistlivci lebo ona dokazala nieco z coho vy nedokazete ani zlomok a neviete si to priznat . ľudia vždy závideli,závidia..a budú závidieť tým čo sa dostali o dva leveli vyššie ako oni a budú sedieť doma,nič nerobiť,čumieť do telky a hovoriť ,,To by som spravil lepšie aj ja"..ale nemajú na to sa postaviť a oceniť niekoho námahu. mozno to neni prave moj idol ale je skvela, vytvara novy styl, a pre tych trapnych co si tu pisu ze je to komercny blaablabla mam novinku ze je to kktina jak svet xD komercna debilina je napriklad Justinko o ktoreho si nikto ani neskrtne tak isto aky bol velky booom okolo Jonasovcov a inych ´´velkych´´ hviezd a miluejm tie vymysli ze je hermafrodit a neviem co vsetko a este vetsia haluz je ze vy tomu verite! pritom ma vsetky doklady ktorymi to moze podlozit xD velice je to hermafrodit je to hermafrodit a pritom velmi dobre sme jej videli medzi nohy a vieme co tam ma,...a šulČek to nieje ani prostitutka nemohla byt kedze chodila na vyberane skoly tak by sa tak hlboko neznizila priznajte si ze ste obycajne avistlive socky a nic viac ked dokazete to co ona potom sa ozvyte a hej dava si parochnu ale jej zaklad je ten znamy prefarbeny blond po plecia. a ta osoba to dosiahne velmi daleko, a to hudobny sluch mam (chodim na konzervatorium cize mam). ludi hodnotte podla seba a nie podla svojich zakomplexovanych predstav. dakuejm potlesky prijimam na facebooku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
nastastie mala,uz nemam
aj tak si myslim,ze o rok uz o nej nikto vediet nebude