no jo...usetrim vam namahu...mam 15 a ano moj pubertalny mozog naozaj zaujimaju len taketo somariny takze prispevky tymto smerom si mozte odpustit...Ale vazne! zaujimalo by ma ako sa chalani stavaju k babam ktore nevyzeraju ani zdaleka anorekticky, ktore
pozri...ked si sem das fotku...tak budeme vsetci mudrejsi zalezi od toho, komu budes sympaticka...a sympatie sa peroxidom, anorexiou, lakom na vlasy, make-upom ani uhlikom ziskat nedaju...to bud je...alebo nie
mne sa namachlene baby nepacia. kazda bab je obycajna. ani jedna nie je o nieco vaic ako ty.
ak sa beres, ze si nic moc aj ostatny ta budu tak brat.
co dalej? krasaje potrebna takze. taze detajlna odpoved ci by sa venovala daka pozornost takej bebe je nie. a kto by napisal ano tak by som mu nikdy neveril. lebo fyzicky vzhlad je prva vec, ci si na tom druhom clvoeku niekto vsimne (100 ludi 100 chuti)
ja suhlasim s kaskom,fyzicky vzhlad si kazdy vsimne este predtym ako dotcneho blizsie spozna...........ale podla m,na nemusis mat na sebe kilo make-upu,ani riasy zlepene od spiraly,ale trosku by si sa o seba mala zaujimat,starat sa a tak
mate v podstate pravdu...lenze kazdy povazuje za pekne a sympaticke nieco ine...napr...mne co sa pacia chalani tak minule mi spoluziacka povedala ze by sa za takym ani neotocila...takze sa nemusis bat....
podla toho ako si sa opisala asi nie ale skutocnost nemusi byt az taka katastrofalna, si len jednoducho nenamalovana a prirodzena baba pokial nemas teda ten peroxid no aaaaa zatoze si ty pripadas skareda neznamena to,ze ta tak beru aj ostatni (mozno)
Prehnane malovanie nieje pekne, ale trosku treba, aj z priemerneho dievcata vie vzniknut jednoduchym a peknym namalovanim oci kraska. Treba sa vediet aj trosku obliect, nechodit vo volnych riflach a v tricku ako my a vlasy su najkrajsie aspon pre mna vzdy dlhe a rozpustene, cize tiez jednoduche.
Take nagelovane, hnedou temperou namalovane a oblecene do lesknucich sa siat s prehnanym mnozstvom sprostosticiek sa asi nikomu nepacia. Verdikt : Vsetkeho vela skody ale vobec nic tiez nieje vyhra.
ziadna baba nie je skareda len niektore nevedia ako byt peknymi..nevravim ze sa mas zmachlit odfarbit alebo nieco podobne staci normalna starostlivost umyt ucesat obliect a je..urcite sama vies ze kazdemu sa paci nieco ine a tak sa aj ty urcite pacis niektorym chalanom..ale zalezi aj na tom ako samu seba beries ty..ked sa budes tvarit ze "ja tu nejsom,ja som skareda" tak ta tak budu aj ostatni brat..aspon co som si ja vsimla..
ak si pripadáš obyčajná,tak to zmeň ...napr.sa aj primaluj...nikto ti nekáže aby si nosila kilo makeupu a hrubú vrstvu špirály...ale každej babe pristane ked sa trocha upraví.Zakryť kruhy pod očami,jemný tieň,pár ťahov špirály a lesk na pery dokáže urobiť veľa.
a čo sa týka peroxidových ,,krások"?Myslím si,že tie už dávno vyšli z mody.Stačí zájsť ku kaderníčke a zmeniť svoj účes...alebo kúpiť si žehličku na vlasy .....
ja som tiež úplne obyčajná baba,ale naučila som sa zvýrazniť tých pár pekných vecí na mne .......
Takze.. peroxidove vlasy neznasam, vyzera to tuctovo. A prehnany make-up tiez, staci len jemne zvyraznit oci a riasy. A myslim si ze kazda jedna baba ma sancu nech ako kolvek vyzera, len musi najst toho spravneho cloveka
dievca.sa uvedom.na take barbiny ako si ich prave opisala......a vonkoncom si nemyslim, ze zrovna tie su mormalne.....letia len kenovia a podobny narcisticky chalani........kazdy normalny si najde dake normlne dievca.ktore ma tolko pokope aby si vazilo samu seba a nekydala na seba kvantum omietky......a preboha....ty si myslis ze pokial na sebe nemas za vagon mejkapu uz si hned skareda?a povedal ti niekto ze nieje dolezite len to ako clovek vyzera ale aky je vnutri,a este daco......mozno ze ty mas okolo seba takych chalanov....co letia len na umele krasotinky.ale ver mi.casom z toho vyrastu.....a uvedomia si ze je to zbytocne
ked som bol mladsi tak som dost daval doraz na fyzicku krasu ... ale cim viac mam toho za sebou tym viac hladam zenu, ktora sice nieje najkrajsia ale ma rozum tam kde mam mat a na krase mi az tak nezalezi ... nemam rad zmalovane nadheri, ktore si osebe myslia ze su super lebo vyzeraju ale ekd otvoria usta tak sa vedia bavit len o sataach chlapoch a chlaste ... a pritom maju v hlave vakuum radsej mat babu o ktorej vies ze ta lubi ako babu ktora je sice krajsia ale len cakas kedy sa ozerie a s kym ta podjebe ... krasa je relativna kazdemu sa paci nieco ine ... ja uprednostnujem rozum ... hoci ked ma baba fyzicky nepritahuje je to o dost tazsie ...
Odpoveď moja je taká, že áno, avšak podľa mňa teba to netrápi takto všeobecne, ale Ťa trápi, že tvoj vysnívaný chalan na Teba kašle. Však mám pravdu.
Ešte pre prípad, že by si patrila do toho jedného percenta vyslovene škaredých dievčat, tak sa neboj ani tak. Mne sa stalo, že som sa zadíval do dievčaťa a keď som sa oddíval, tak som si uvedomil, aká je škaredá.
pojem obycajna je pre kazdeho nieco ine..........pre mna je zasadou byt proste sama sebou a to,ci uz som v ociach inych ludi obycajna,blazniwa,prilis citliva ..tak to uz ma nezaujima.SOM PROSTE TYM CIM SOM!
hm no tak ja si myslim, ze ked sa citis tak nenormalne jednoducho, mala by si to zmenit...netreba cakat zo zalozenymi rukami na zazrak ktory mozno nebude....chalani su zlozite povahy no treba im prist na klb... neviem ci sa ti paci niekto konkretny a rada by si sa mu pacila no verim ze ked nie tak urcite sa dostavi niekto, kto ta prekvapi...
ked chces mozeme o tom pokecat...ked mozem pomozem.. DD
myslím že každá baba ma u chalana šancu keď som mala ja 15 tak som si tiež kládla podobné otázky... a do 18 sa zmeníš ešte minimálne 5x.. takže to nerieš keď to príde tak to príde..
Všetci tú trepú že na vzhľadu nezáleží, no všimnú si prvú krásnu blondínku ktorá je úplne vypatlaná alebo všedné dievča ktorá im môže neskutočne rozumieť? Priznajte si to, na vzhľade záleží....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ak sa beres, ze si nic moc aj ostatny ta budu tak brat.
co dalej? krasaje potrebna takze. taze detajlna odpoved ci by sa venovala daka pozornost takej bebe je nie. a kto by napisal ano tak by som mu nikdy neveril. lebo fyzicky vzhlad je prva vec, ci si na tom druhom clvoeku niekto vsimne (100 ludi 100 chuti)
podla toho ako si sa opisala asi nie ale skutocnost nemusi byt az taka katastrofalna, si len jednoducho nenamalovana a prirodzena baba pokial nemas teda ten peroxid no aaaaa zatoze si ty pripadas skareda neznamena to,ze ta tak beru aj ostatni (mozno)
hlavu hore a keep smiling
Take nagelovane, hnedou temperou namalovane a oblecene do lesknucich sa siat s prehnanym mnozstvom sprostosticiek sa asi nikomu nepacia. Verdikt : Vsetkeho vela skody ale vobec nic tiez nieje vyhra.
pokial by ma neuputala inymi vecami (humor a pod.)
to ze si nedavas amkeup neznamena ze nemusis byt pekna
docela s nim suhlasim
a čo sa týka peroxidových ,,krások"?Myslím si,že tie už dávno vyšli z mody.Stačí zájsť ku kaderníčke a zmeniť svoj účes...alebo kúpiť si žehličku na vlasy .....
ja som tiež úplne obyčajná baba,ale naučila som sa zvýrazniť tých pár pekných vecí na mne .......
Urcite sa nesnaz hrat na neico co nie si , bud sama sebou a urcite si ta nejaky chlapec vsimne...
Ale svojim sposobom je kazda baba krasna.. ked je sama presvedcena o tom, ze je skutocne krasna, okolie tomu uveri
Ešte pre prípad, že by si patrila do toho jedného percenta vyslovene škaredých dievčat, tak sa neboj ani tak. Mne sa stalo, že som sa zadíval do dievčaťa a keď som sa oddíval, tak som si uvedomil, aká je škaredá.
Casto krat si baba o sebe mysli, ze je skareda, pritom to tak vobec nie je.
Chodite ako zdochliny, neusmievate sa na nikoho, furt ste zdepokovane zo svojho vzhladu a vobec si neverite. Uz som to niekde pisal.
Clovek sa na vas boji aj pozriet. Ked si sami neverite, tak vo vas nic neuvidia ani druhy.
myslim ze ceruzka na oci,spirala,ruz popr. neaky tien nieje tak wela aby si nieco pokazila
ked chces mozeme o tom pokecat...ked mozem pomozem.. DD