Neuvažuj kupuj.. Apple robí drahé veci ale kvalitné. Nebudeš ľutovať. Ja som mal ipod touch 1G dva roky. Predal som ho a stále šlape ďalej. Na Nano 5 g máš aj kameru a možeš točiť videá, je tam FM rádio...čo viac si priať od prehrávača
ja som si nedavno kupil Apple iPod Classic 160GB 6generácia, čierny. nano je ako to nazvala moja priatelka taka "hracka" podotykam ze vlastni 2 aj 4generáciu a nikdy s tym nebol ziadny problem ani u mna ani u nej jedine co mi vadi na iPodoch vseobecne je iTunes.. ako uz bolo spomenute v @1 "Neuvažuj kupuj.. Apple robí drahé veci ale kvalitné." jedina konkurencia Apple co sa mp3 prehravacov tyka je Cowon ktory je sice este lepsi nez iPod ale aj drahsi
@tommyhot sony podla mna ovela lepsii ako apple. hlavne nepotrebujem ten blby itunes. aj ked mam aj ine mp3. ale sony robi podla mna najlepsiu domacu elektroniku.
@Nikeboy sony mozno robi najlepsiu domacu elektroniku, ale v oblasti multimedii na Apple nema podla mna nic (a to vobec nie som zastanca jablckarov).. Jedine co moze ako tak konkurovat iPodom je Zune HD od microsoftu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
inak ja ho mam... (v podstate vdaka tej sutazi)
je super, len mi pride 8gb trochu malo, ale zase on je tenucky uplne,
az som sa bal ze ho vo vrecku zlomim alebo co, ale zatial v pohodicke
nic sa mu nestalo a trochu mi trvalo kym som si zvykol na ovladanie
inak super a ma to kameru velmi dobru (na to ze to je len player ta kamera je lepsia ako na mobiloch)