Je to len taka moja blba predstava, ale nieje takéto kupčenie s miestami na internáte zakázané?
Dajme tomu, že si niekto z východného slovenska dá prihlášku na všetky bratislavské VŠ aj zo žiadosťou o internat. Jedna prihláška ho bude stáť asi 30€, ale zúfalcom, ktorí bývajú bližšie k Bratislave, chcú chodiť na tú školu, ale miesto na internáte nedostali ich bude predávať povedzme po 100€.
@602 je to zakazane ale ta sa to obist..robi to vela ludi..byvam vyse 350km od miesta skoly tak si myslim ze mam na to pravo ked mam moznost (a mam ho zadara .) )
ja mám v sprievdcovi štúdiom..ukf že je to porušenie disciplinárneho priestupku, môže viesť aj k vylúčeniu zo štúdia..alebo k podmienenému vylúčeniu..tak pozor na to
mozes to jedine spravit tak, ze ona si vybavi ubytko a prelepis si svoju fotku.. neviem co ine.. nemam taketo padelatelske skusenosti ale co ja viem, ja by som to neriskovala.. koncom septembra mas este sancu dostat intrak asi.. alebo potom normalne cez ubytovacie, ale to zas neviem ci to moze prenechat menovite tebe..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Dajme tomu, že si niekto z východného slovenska dá prihlášku na všetky bratislavské VŠ aj zo žiadosťou o internat. Jedna prihláška ho bude stáť asi 30€, ale zúfalcom, ktorí bývajú bližšie k Bratislave, chcú chodiť na tú školu, ale miesto na internáte nedostali ich bude predávať povedzme po 100€.