Má tu niekto skúsenost s trestom cez ruky či bosá chodidla?
Lussia75 mi vo fóre "Výprask..." mi neodpovedela. Ja som teiž ako dieta bola niekolko razi bita aj cez ruky aj na bosá chodidla, to je strašlivo bolestivé. Zaujímalo by ma, zda táto krutá metóda trestania bola bežná aj u iných, či možno stále je. Má tu n
sme v 21 storočí, v takom prípade by podľa mňa nebolo odveci sa obrátiť na nejaký kompetentný orgán,lebo normálne v dnešnej dobe to isto nie je...hlavne, pokiaľ je to bežné
decko sa nemá biť stále, ale sem tam preplesk treba, aby si uvedomil, že prekročilo všetky medze.. keď sa nevie spratať do kože...
ale po rukách a nohách ?? .. aj keď, podľa mňa to neni najhorší nápad, lebo je to citlivé, tak to bolí, aj keď udrie človek trochu a neublíži to tomu decku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
keby ma bol popritom aj preplieskal po hube, nemusel som spadnuť v puberte do špinavého bahna....
filip
Ale prosím vás, sú mega bolestivejšie miesta mež ruky a nohy To sa dá ešte zaťať a vydržať.
decko sa nemá biť stále, ale sem tam preplesk treba, aby si uvedomil, že prekročilo všetky medze.. keď sa nevie spratať do kože...
ale po rukách a nohách ?? .. aj keď, podľa mňa to neni najhorší nápad, lebo je to citlivé, tak to bolí, aj keď udrie človek trochu a neublíži to tomu decku...