zivot zmysel ako dolezitost nasho bytia pre niekoho ineho ? tu nastava otazka ci nase zivoty ovlipvnuju aj niekoho ineho ako nas samotnych ak je odpoved ano vtedt ma zivot zmysel
zmysel ma ak ste stastny a ak vam vela veci vychadza.. alebo ak robite stastnymi inych.. ale prvorade je osobne stastie.. inokedy ho mate inokedy nie.. trpezlivy si povie ze to zmysel ma..netrpezlivy opak..
Fuuu dobra otaska este nedavno som nad tym rozmyslal na balkone zniceny a vies na co som prisiel ?Na nic.Ale den dva potom som obdrzal telefonat ktory som cakal a o den neskor aj odpoved ktoru som vedel vo pred ked som pocul tu odpoved zrazu ako vsetko co ma stvalo bolo prec a vtedy som si uvedomil ze ano zivot ma zmysel len treba hladat najdes ho aj ty.Ja som mal za zmysel zivota svoju ex lebo aj nim bola a teras som bez zmysla zivota ale tym sa nic nekonci ale prave naopak zacina.
No jednak aj tak zomres a jednak aj tak raz dojde velky skaredy meteorit a z nasej planetky nezostane ani zapis v galaktickej kronike. Resp. nasledkou kadejakeho globalneho oteplovania a podobnych srandiciek zahynieme vsetci este pred meteoritom. Znici sa vsetko co clovek vybudoval,vsetky poznatky ktore nadobudol rokmi badania. A v ziadnej ciernej skrinke sa to neuchova. Tak mi teraz povedzte ma to zmysel?
PS: Je mi jedno ci to ma alebo nema zmysel.Chcem si uzit aj tak a necakat na smrt
no ci ma zivot zmysel? myslim ze zivot bez milovanej osoby nieje zivotom ale utrpenim, zivot podal mna ma zmysel iba vtedy ked je dovod pre niekoho zit alebo mat nejake ciele do zivota pokial aspon toto nie je vsetko nanic ale ked clovek nevidi zmysel zivota asi by si ho mal vytvarat alebo hladat pretoze ak si ho vezme nic tym nevyriesi iba utrpenie a smutok jeho najblizsim
zivot ma zmysel, ale kazdy clovek vnima ako zmysel zivota nieco ine. Niekto chce dokazat zivot na Marse, a niekomu staci pekny den na to, aby si povedal, ze ma preco byt na tomto svete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Proste zite a uzivajte si zivota kym sa da a ako sa najviac da!
ako pre koho...pre niekoho hej, pre niekoho menej
Raz si hore raz dole zivot by bol bez toho ciernobiely ...
PS: Je mi jedno ci to ma alebo nema zmysel.Chcem si uzit aj tak a necakat na smrt