moja kamoska a jej frajer su spolu uz takmer 3 roky.Ten chalan ju ma strasne rad nikdy ju nepodviedol stale jej nosi nejake darceky a zalezti mu na nej ... zato ona je jak posadnuta inymi chlapcami stale nimi musi byt obklopena ved aj chodi do takej velke
otvorte oci tomu chalanovi prosim vas. lebo ked to zisti a je labilny a strasne ju lub, tak si to bude davat za vinu. A bude si vraviet nebol som k nej dost dobry a pokaslal som to a potom sa moze zabit. ja by som otvoril jednoznacne tomu chalanovi oci. A potom keby ju uz pustil ten chalan a ona by ho stratila. Tak mozno v tedy by si spomenula koho viac lubila. Ale lubid dvoch na raz nemoze. Cize ona je len zamilovana nic viac. Ale zalubena to nie je urcite.
Rockstar: ak je zanieteny laskou k nej tak to mozno pretrpy a mozno je to najivny a slepy clvoek. v kazdom pripade keby to bol moj kamarat ten chalan tak by som mu to povedal ja osobne lebo by som si neprial aby mojho kamarata nejaka supka klamala alebo podvadzala. Naozaj sa asi vyplaca to co mi povedala kedysi moja kamoska (23rokov ma) Pekna zena - mrcha a davat si na ne pozr. ale nie kazde su zasa take vsakze
A toto nie je zrada? Ked vies, ze ho podjebava s inym a kryjes ju? Holka nech sa uvedomi a ked nechce, tak aspon chalanovi otvorit oci, nech sa zbytocne netaha s takou kurvou.
Asi mate pravdu.Egy je zlaty mily a nikdy by ju nepodviedol no co ja viem asi mu len daco naznacim.Ja mu tiez nechcem ublizit ani jej To ona je taka krava ... ja nexapem
Tá tvoja kamoška je pekne sprostá, keď má super chalana ale chodí s inými. Mala by sa naučiť vážiť si veci a takisto aj ľudí inak to bude mať v živote strašne ťažké.
ale co na tej slecne stale mate tak este psychicky nedospela no a ? aj my sme boli jebnute deti ktore mysleli len na jedine ale je to tvoja kamoska povedat to jemu by bol voci nej podraz mozno ho mas tiez rada a boli ta to za neho ale pozri clovek sa musi riadit urcitymi zasadami charakteru aj ked su niekedy proti nasej voli takze na otazku som kurva ? by som je jaj tak odpovedal nie.... (v pripade ze by to bola moja naj kamoska ale...)
ako bolo povedane ona proste nevie co chce tak berie vsetko.... ale psychicka podpora kamosov je potrebna vzdy... popripade jej vysvetli ze ty sa na to pozeras inak a riesila by si to inak mozno si necha poradit...
Typek: takze ty by si klamal svojej najlepsej kamoske/kamosovi??? Prave preto, ze to je moj/a kamos/ka, tak by som jej povedal, co si o tom vsetkom myslim. Aj ked je to mozno neprijemne, ale poviem mu/jej radsej bolestivu prvdu ako klamat do oci, to by som predsa nebol kamarat. A samozrejme nepovedal by sonm, ze je kurva, ale trosku jemnejsie
nechapem na co chodi s tym egym 3 roky ked podla mna si chce len uzivat..ako proste to je v pohode je mlada a neni na tom nic zle teda pokial nepodjebava niekoho komu na nej zalezi.... povedz jej co si o tom myslis..ja by som jej kludne povedala ze kurva je nech sa stve kolko chce ale aspon bude vediet co si o nej myslis...a ten kamarat si ju potom fakt nezasluzi ak je tak fajn jak si napisala sa o nho tisickrat lepsie baby pobiju...
Mala som podobnu kamosku,ale uz nemam kedze ona mi ublizovala a ja som jej to stale odpustala....o takychto ludoch si myslim iba jedno!......aj na nich raz pride!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Musi dospiet aby pochopila co to vlastne laska je...
Takyto ludia vykrikuju ze preco nemozu byt tolko a tolko vonku ale pritom ani nevedia co chcu.
Urcite by som to tomu EGYMU povedal, mrzelo by ho to ale vsetko cas zahoji. A potom sa neskor ta slecna zbada. Ze co mala a ako hlupo to zahodila.
2:no a druhe riesenie je upne jednoduche.....zasit picu a je to