@tenpatic keby sa z Kanady vybrali hokejistky z takej malej oblasti ako je Slovensko, som zvedava,ze ako by to dopadl nahodou sa im zacalo darit,aj ked dokonale nie su..
nepochopim tych,co hovoria na ten zensky hokej,ze katastrofalne dopadol a pod.. vsetci sa teraz tvarte,ze zensky slovensky hokej uz roky sledujete,pritom ste poculi/videli ich prvy zapas
Ja neviem tak určite je dobre že vyhrala že zažila čo je to zvíťaziť aj že nám vyhrala zlato lenže to je taký všelijaký pocit keby to vyhrala Slovenka tak určite by ma to viac potešilo. Skôr mi to vadí ako sa chválime cudzím perím že je to naša športovkyňa a že to zlato sme dosiahli mi. Keďže korene športu a všetko potrebné aby bola jednou z najlepších ma z Ruska a nie zo Slovenska a že je tu 2 - 3 roky to neznamená že teraz my máme ako národ najlepšiu ženu v Biatlone keďže tie ostatné skončili ako vždy niekde v prdeli. Lenže treba povedať na rovinu že to zlato sme nevybojovali my ale niekto nám ho vybojoval.
Mali by sme sa hanbiť ako štence!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aké to už je zlato, keď nám ho vyhrá dáka Ruska? Aký to už len má zmysel? Ten hlbší zmysel? Ok Slovensko má medailu, ale aká je to medaila, keď v podstate nie je slovenská? Je slovenská len pre to, že sme si kúpili nejakú Rusáčku, ktorá tam môže ísť pod naším menom.
Nie som vôbec spokojná... Pre mňa, akoby sme ani tú medailu nemali...
@27@Charlottkkaa nechápem, prečo by sme sa mali hanbiť. Jeden vraví, že sa mám tešiť, druhý, že sa mám hanbiť. Ja nemusím ani jedno z toho. Je to individuálny úspech Anastasie Kuzminovej, tak by bolo namieste nepchať do toho zakaždým Slovensko a predovšetkým nepchať do toho "nás" všetkých.
"mali by SME sa hanbiť, SME si kúpili, akoby SME tú medailu ani nemali... " možno by SME sa mali naučiť nehovoriť o istých veciach ako o našich, keď na nich nemáme žiadnu zásluhu.
@tikalok to SME je tam pre to, že reprezentovala Slovensko a to SME MY.... Aspoň ja, sorry to je môj názor, je to jej úspech, to jej neberiem, ale nie je to úspech Slovenska.... Podľa mňa by sme sa mali hanbiť proste pre to, že nám to vyhrala Ruska, a že si to nevieme vyhrať sami....
no fajn no slovensko sa možno trošku zviditeľní . No aj ja sa prikláňam k názoru že je Ruska a až tak sa s tým chváliť nemôžme... No ale tak som rada..... Ale viacej sa poteším keď vyhrá Veronika Zuzulová
inak toto je fakt vtipna tema.. clovek by pochopil, ak by niekto nieco povedal i negativne, ale ze kazdy chce padnut do primeru a vyhlasovat aki sme ubohi, ze nam vyhrala medailu ruska.. /ci bieloruska, who cares.. BOLA TAM ZA NAS/
olympiadu je sutaz narodov. vzdy!! ci MS, ci ME su o jednotlivcoch max timoch.. avssak oni reprezentuju Slovensko a oni ho zviditelnuju..
Na olympiade bude zniet SLOVENSKA HYMNA!!! visiet SLOVENSKA VLAJKA!!! takze koho zaujima, ze sa narodila niekde inde.. ze SK zacala reprezentovat aj teraz..
vyhrala to ZA NAS!!!
vezmite si hingisovu, zoberte si Bondru.. kto je vacsi slovak??
@Johnysheek presne medajla je medajla a treba si ju cenit oto viac ze je z ZOH. Pokial sa bude darit nasim tak budem rad aspon nas zviditelnia pozitivne nie ako nasi policajti
@johnysheek sorry ale z tou teniskou trocha mimo. lebo ona sama povedala ze zo slovenskom nema nic spolocne, ze sa tam narodila len nahodou.
k teme- je to take polovicne, lebo slovenske obcianstvo ma len cosi vyse roka, ako juniorka reprezentovala rusko, a celii jej sportovy rast a sportovu skolu ma z ruska. ked mi niekto bude tu argumentovat ze ju trenuje jej manzel, tak on zase reprezentuje israel. co ja trocha nerozumiem tejto politike v sporte. to ja som potom reprezentant Japonska.
smiley: no co vam na to poviem jedine to ze ja sa volam Patrícia Kuzmínová(jasne ze niesme rodina... ale mojho oca starky pochadza z ruska tak mozno aj ale keby ideme az do takych davnych korenov tak zistime ze cely svet sme rodina a nemyslite si ze sa vychvalujem urcite si vsetci budete mysliet ze si vymyslam ale naozaj sa tak volam ja len tak...k tomu nic ine povedat nemozem hehe mame to v "rodine" smiley: ale nie haha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Teším sa z toho, že to moja kamoška pozerala so svojimi nemeckými kolegami, ktorí sa najprv smiali, že čo tam Slovensko vôbec ide robiť na olympiáde
Slovensko - Kanada 0-18
(a že po smiechu nebýva plač)
Domáci organizátori si robia z toho srandu snáď ešte doteraz a ja sa teším
sak som ani nepodal, že budeme mať, tak čo sa budem tešiť
ale viac ako velmi si prajem aby sme mali medailu z hokejového turnaja!!!!!!!!!!!!
nepochopim tych,co hovoria na ten zensky hokej,ze katastrofalne dopadol a pod.. vsetci sa teraz tvarte,ze zensky slovensky hokej uz roky sledujete,pritom ste poculi/videli ich prvy zapas
Aké to už je zlato, keď nám ho vyhrá dáka Ruska? Aký to už len má zmysel? Ten hlbší zmysel? Ok Slovensko má medailu, ale aká je to medaila, keď v podstate nie je slovenská? Je slovenská len pre to, že sme si kúpili nejakú Rusáčku, ktorá tam môže ísť pod naším menom.
Nie som vôbec spokojná... Pre mňa, akoby sme ani tú medailu nemali...
"mali by SME sa hanbiť, SME si kúpili, akoby SME tú medailu ani nemali... " možno by SME sa mali naučiť nehovoriť o istých veciach ako o našich, keď na nich nemáme žiadnu zásluhu.
a slovensko 300registrovaných hokejistiek .....
Vy skurvený mudrlanti .....
je to skvele ,ja som myslel ze nebude ziadna medaila
inak toto je fakt vtipna tema.. clovek by pochopil, ak by niekto nieco povedal i negativne, ale ze kazdy chce padnut do primeru a vyhlasovat aki sme ubohi, ze nam vyhrala medailu ruska.. /ci bieloruska, who cares.. BOLA TAM ZA NAS/
olympiadu je sutaz narodov. vzdy!! ci MS, ci ME su o jednotlivcoch max timoch.. avssak oni reprezentuju Slovensko a oni ho zviditelnuju..
Na olympiade bude zniet SLOVENSKA HYMNA!!! visiet SLOVENSKA VLAJKA!!! takze koho zaujima, ze sa narodila niekde inde.. ze SK zacala reprezentovat aj teraz..
vyhrala to ZA NAS!!!
vezmite si hingisovu, zoberte si Bondru.. kto je vacsi slovak??
vobec
A ja by som skôr povedal, že tú medailu vyhrala za seba ako za nás ...
k teme- je to take polovicne, lebo slovenske obcianstvo ma len cosi vyse roka, ako juniorka reprezentovala rusko, a celii jej sportovy rast a sportovu skolu ma z ruska. ked mi niekto bude tu argumentovat ze ju trenuje jej manzel, tak on zase reprezentuje israel. co ja trocha nerozumiem tejto politike v sporte. to ja som potom reprezentant Japonska.
Ty, a ani ja ziadne zlato nemame...