1. 23, žena, študent VŠ
2. asi raz za mesiac
3. áno, ale hlavne svoju
4. áno
5. áno
6. už len zo zvedavosti určite
7. profily mačiek obývajúcich kaviareň s fotkami a info o nich, info o tom, ako zabraňujú tomu, aby boli v káve chlpy a podobne
8. áno (práve som také niečo kocúrovi púšťala )
1. 29, zamestnany
2. malokedy..5x do roka
3. celkom hej
4. nie
5. ano
6. macky piju mlirko, nie kavu.. a nie.
7. nechcem taku appku
8. ano, a mam taku v mobile, aj v tablete miňka sa vola
macky maju behat po dvore a chytat mysi.. a nie sa s nimi doma maznat, obchodovat s nimi,
2. Ako často chodíš do kaviarní? často
3. Máš rád/a mačky? NIE
4. Adoptoval/a by si si mačku z útulku ? len keby som chcela mať doma satana, ale jedného už mám (mamu), takže nie
5. Používaš mobil pri prezeraní web stranok ? ano
6. Išla by si do mačaciej kaviarne, kde si môžeš adoptovať mačku ? nie
7. Čo by si uvítala na mobilnej stránke/ appke Mačacej kaviarne ? upozornenie
8. Počuli ste o hrách pre mačky na tabletoch? nie
2. Ako často chodíš do kaviarní? malo
3. Máš rád/a mačky? nie
4. Adoptoval/a by si si mačku z útulku ? nie
7. Čo by si uvítala na mobilnej stránke/ appke Mačacej kaviarne ? ....?
8. Počuli ste o hrách pre mačky na tabletoch? nie ...
1. 21, žena, štidentka
2. raz za mesiac
3. milujem mačky
4. áno, aj tri :3
5. nie
6. áno (už som bola v mačacej kaviarni v MT, ale tam sa skorej peniažky zbierajú pre pomoc mačičkám)
7. otváracie hodiny, cenník, informácie o druhoch mačičiek, ich mená, pravidlá správania návštevníkov vzhľadom k mačičkám,...
8. áno, ale nemám mačku, takže ju nevyužívam/e
1. 21 / Ž / študent
2. raz týždenne cca
3. ano
4. ano, ale aktualne nie kedže už jednu mam doma
5. ano
6. ano, pozriet sa aspon ked uz nie za ucelom adopcie
7. prehladnost, menu, otvaracie hodiny
8. ano, ale aktualne nemam tablet tak nevyuzivam
1. 26, žena, VŠ + voľná noha
2. niekoľkokrát do týždňa (učím sa tam, robím veci, rozširujem si svoj sociálny network a tým pádom možnosti svojho pôsobenia - naozaj to funguje)
3. veľmi moc
4. už som tak urobila a urobila by som znova
5. nie
6. išla, ale bojím sa, že by som odtiaľ pravidelne odchádzala s novým mačiatkom/mačkou, ako sa poznám
7. ja také veci nepoužívam, takže mi to je vlastne dosť jedno
8. nie
1. 20,žena, VŠ študent
2. celkom často
3. ano
4. neviem, mozno
5. nie, nemam na to vhodny mobil
6. ano, preco nie...ale keby bola macka na kazdom kroku, asi by som zacala nadobudat zly pocit
7. fotky a charakteristiku maciek, menu, otvaracie hodiny
8. ano
2. obcas, tak raz za dva mesiace
3. ani moc nie, som dog person
4. nie
5. ano
6. nie
7. asi nejaku databazu maciek, menu, nejaky hipstersky dizajn
8. nie
1. 27, ž, zam.
2. raz za pol roka
3. áno
4. ak by som chcela chovať mačku, asi áno, ale nechcem
5. nie
6. áno, zo zvedavosti
7. informáciu o tom, či majú aj kútik pre alergikov. A či je možné priniesť vlastnú mačku.
8. nie
2. 3-4 krat do tyzdna
3. milujem
4. zrejme hej, kebyze nebyvam v byte, co asi budem byvat este dlho
5. jasne
6. urcite :3
7. mozno nejaky prehlad sortimentu, co by sa dal v kaviarni kupit, a mohlo by to byt hlavne daco s macacim dizajnom
8. nie, videla som len iste videa, kde macky boli za tabletom, ale netusila som, ci to boli aplikacie pre ne
1. 20, chlap, študent VŠ
2. 1-3x za 2 mesáce, nekedy ani raz
3. ano
4. asi nie, skôr psa
5. ano
6. sam od seba určite nie
7. necham sa prekvapit
8. nie
2. Ako často chodíš do kaviarní? občas skôr chodím aj do cukrárne a navštevujem občas bary
3. Máš rád/a mačky? áno, ale prídu mi zradné
4. Adoptoval/a by si si mačku z útulku ? Nie, bývam v byte takže mačka alebo pes v byte neprichádza do úvahy
5. Používaš mobil pri prezeraní web stranok ? Áno, povedal by som, že ešte častejšie ako na laptope
6. Išla by si do mačaciej kaviarne, kde si môžeš adoptovať mačku ? Nie , síce máčky mám rád ale nie natoľko, aby som si nejaké adoptoval
7. Čo by si uvítala na mobilnej stránke/ appke Mačacej kaviarne ? No asi to najdôležitejšie. Ponuku a cenník, možno nejaké minihry...
8. Počuli ste o hrách pre mačky na tabletoch? Nie nepočul. A myslím, že ľudia už nevedia čo majú vymyslieť. Príde mi to bizarné, nakoľko hry boli doteraz len pre ľudí. (myslím tie elektronické)
@vladoko bizarné? samozrejme závisí od typu hry, ale podľa mňa je to super - veľakrát sú to nejaké naháňačky myší, či pozorovanie vtákov a mačka si tak aspoň cvičí lovecké schopnosti, ktoré sú pri chovaní v byte potlačené a nejak sa zabaví asi nejde o strategické misie a strieľačky
@hellium trénovala lovecké schopnosti ? mačky si ich od prirodzenia trénujú, aj to ich majú dosť dobré .. keď sú zvieratá v prírode, vtedy si najlepšie pretrenuju svoje schopnosti
Ježíš, my s frajerom sme chceli cca. o rok otvoriť mačaciu kaviareň v BA a už nás niekto predbehol? JEBNE MA...
1. 19, žena, študentka gymnázia
2. Minimálne raz za týždeň.
3. Milujem mačky, sama mám mačičku.
4. Áno, určite, ale moja Pepsinka (mačka) by asi nezniesla konkurenciu, takže zatiaľ túto možnosť vylučujem.
5. Áno.
6. Áno, predpokladám, že mačičky tam budú veľmi milé a prítulné, sama som si takú kaviareň chcela otvoriť (jebne ma fakt! ... Určite ju prídem navštíviť.
7. Aby tam bol zoznam mačičiek, ktoré sú tam umiestnené, popsiy k nim čo sa týka povahy, menu kaviarne, ceny, lokalita.
8. Nie, priznám sa, že nie.
@vladoko tak to je jasné, len nie každý má možnosť to mačke zabezpečiť, takže pre také povaľačské typy je to fajn náhrada
(to, či je prirodzené chovať mačku doma je iná vec...)
1. 23, žena, študentka VŠ
2. pomerne často, 3-4 krát do týždňa
3. mačky sú super
4. áno
5. každodenne
6. jaska
7. basic infošky o mačkách? neviem
8. nope
2. raz za 2 týždne
3. nie je to moje obľúbené zviera, ale nemám s nimi problém
4. raz možno áno, ale teraz by to bolo pre mňa dosť obmedzujúce (nemám pre to vhodný priestor, čas sa jej venovať adť)
5. veľmi málo
6. išla by som do kaviarne, kde sa môžem hrať s mačkami, ale nie som si presne istá, čo to znamená adoptovať si ju? že si ju vezmem z tej kaviarne dom a nechám si ju alebo že sa v tej kaviarni budem s ňou hrať? to prvé nie (kvôli vyššie uvedenému), druhé áno
7. niečo o mačkách, ktoré tam majú, aké sú to typy, akú majú povahu a tak
8. videla som pár videí, ako tam chodia mravce po obrazovke a mačka to zabíja, ale nevenovala som tomu veľkú pozornosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
2. asi raz za mesiac
3. áno, ale hlavne svoju
4. áno
5. áno
6. už len zo zvedavosti určite
7. profily mačiek obývajúcich kaviareň s fotkami a info o nich, info o tom, ako zabraňujú tomu, aby boli v káve chlpy a podobne
8. áno (práve som také niečo kocúrovi púšťala )
2. obcas
3. ani ne
4. celkovo macky nemusim takze asi nie ani z ututlku
5. nie, mam orange atlanta
6. nie
7.
8. nie
2. malokedy..5x do roka
3. celkom hej
4. nie
5. ano
6. macky piju mlirko, nie kavu.. a nie.
7. nechcem taku appku
8. ano, a mam taku v mobile, aj v tablete miňka sa vola
macky maju behat po dvore a chytat mysi.. a nie sa s nimi doma maznat, obchodovat s nimi,
2. Ako často chodíš do kaviarní? často
3. Máš rád/a mačky? NIE
4. Adoptoval/a by si si mačku z útulku ? len keby som chcela mať doma satana, ale jedného už mám (mamu), takže nie
7. Čo by si uvítala na mobilnej stránke/ appke Mačacej kaviarne ? upozornenie
8. Počuli ste o hrách pre mačky na tabletoch? nie
nekavickujem, obcas chodim do kavriarni, appkyneuzivam, macky ma fascinuju ale neviem ci budem mat niekedy
ale hry pre ne
3. Máš rád/a mačky? nie
4. Adoptoval/a by si si mačku z útulku ? nie
7. Čo by si uvítala na mobilnej stránke/ appke Mačacej kaviarne ? ....?
8. Počuli ste o hrách pre mačky na tabletoch? nie ...
2. raz za mesiac
3. milujem mačky
4. áno, aj tri :3
5. nie
6. áno (už som bola v mačacej kaviarni v MT, ale tam sa skorej peniažky zbierajú pre pomoc mačičkám)
7. otváracie hodiny, cenník, informácie o druhoch mačičiek, ich mená, pravidlá správania návštevníkov vzhľadom k mačičkám,...
8. áno, ale nemám mačku, takže ju nevyužívam/e
2. raz týždenne cca
3. ano
4. ano, ale aktualne nie kedže už jednu mam doma
5. ano
6. ano, pozriet sa aspon ked uz nie za ucelom adopcie
7. prehladnost, menu, otvaracie hodiny
8. ano, ale aktualne nemam tablet tak nevyuzivam
2. niekoľkokrát do týždňa (učím sa tam, robím veci, rozširujem si svoj sociálny network a tým pádom možnosti svojho pôsobenia - naozaj to funguje)
3. veľmi moc
4. už som tak urobila a urobila by som znova
5. nie
6. išla, ale bojím sa, že by som odtiaľ pravidelne odchádzala s novým mačiatkom/mačkou, ako sa poznám
7. ja také veci nepoužívam, takže mi to je vlastne dosť jedno
8. nie
2. celkom často
3. ano
4. neviem, mozno
5. nie, nemam na to vhodny mobil
6. ano, preco nie...ale keby bola macka na kazdom kroku, asi by som zacala nadobudat zly pocit
7. fotky a charakteristiku maciek, menu, otvaracie hodiny
8. ano
2. obcas, tak raz za dva mesiace
3. ani moc nie, som dog person
4. nie
5. ano
6. nie
7. asi nejaku databazu maciek, menu, nejaky hipstersky dizajn
8. nie
1. 27, ž, zam.
2. raz za pol roka
3. áno
4. ak by som chcela chovať mačku, asi áno, ale nechcem
5. nie
6. áno, zo zvedavosti
7. informáciu o tom, či majú aj kútik pre alergikov. A či je možné priniesť vlastnú mačku.
8. nie
2. 3-4 krat do tyzdna
3. milujem
4. zrejme hej, kebyze nebyvam v byte, co asi budem byvat este dlho
5. jasne
6. urcite :3
7. mozno nejaky prehlad sortimentu, co by sa dal v kaviarni kupit, a mohlo by to byt hlavne daco s macacim dizajnom
8. nie, videla som len iste videa, kde macky boli za tabletom, ale netusila som, ci to boli aplikacie pre ne
2. 1-3x za 2 mesáce, nekedy ani raz
3. ano
4. asi nie, skôr psa
5. ano
6. sam od seba určite nie
7. necham sa prekvapit
8. nie
2. Ako často chodíš do kaviarní? občas skôr chodím aj do cukrárne a navštevujem občas bary
3. Máš rád/a mačky? áno, ale prídu mi zradné
4. Adoptoval/a by si si mačku z útulku ? Nie, bývam v byte takže mačka alebo pes v byte neprichádza do úvahy
5. Používaš mobil pri prezeraní web stranok ? Áno, povedal by som, že ešte častejšie ako na laptope
6. Išla by si do mačaciej kaviarne, kde si môžeš adoptovať mačku ? Nie , síce máčky mám rád ale nie natoľko, aby som si nejaké adoptoval
7. Čo by si uvítala na mobilnej stránke/ appke Mačacej kaviarne ? No asi to najdôležitejšie. Ponuku a cenník, možno nejaké minihry...
8. Počuli ste o hrách pre mačky na tabletoch? Nie nepočul. A myslím, že ľudia už nevedia čo majú vymyslieť. Príde mi to bizarné, nakoľko hry boli doteraz len pre ľudí. (myslím tie elektronické)
1. 19, žena, študentka gymnázia
2. Minimálne raz za týždeň.
3. Milujem mačky, sama mám mačičku.
4. Áno, určite, ale moja Pepsinka (mačka) by asi nezniesla konkurenciu, takže zatiaľ túto možnosť vylučujem.
5. Áno.
6. Áno, predpokladám, že mačičky tam budú veľmi milé a prítulné, sama som si takú kaviareň chcela otvoriť (jebne ma fakt! ... Určite ju prídem navštíviť.
7. Aby tam bol zoznam mačičiek, ktoré sú tam umiestnené, popsiy k nim čo sa týka povahy, menu kaviarne, ceny, lokalita.
8. Nie, priznám sa, že nie.
(to, či je prirodzené chovať mačku doma je iná vec...)
2. pomerne často, 3-4 krát do týždňa
3. mačky sú super
4. áno
5. každodenne
6. jaska
7. basic infošky o mačkách? neviem
8. nope
2. raz za 2 týždne
3. nie je to moje obľúbené zviera, ale nemám s nimi problém
4. raz možno áno, ale teraz by to bolo pre mňa dosť obmedzujúce (nemám pre to vhodný priestor, čas sa jej venovať adť)
5. veľmi málo
6. išla by som do kaviarne, kde sa môžem hrať s mačkami, ale nie som si presne istá, čo to znamená adoptovať si ju? že si ju vezmem z tej kaviarne dom a nechám si ju alebo že sa v tej kaviarni budem s ňou hrať? to prvé nie (kvôli vyššie uvedenému), druhé áno
7. niečo o mačkách, ktoré tam majú, aké sú to typy, akú majú povahu a tak
8. videla som pár videí, ako tam chodia mravce po obrazovke a mačka to zabíja, ale nevenovala som tomu veľkú pozornosť