Mam pocit,ze tu tu Macbethy -tenisky este nikto nikdy nespominal, mate ktosi cosi? spokojnost? akurat mi jedny dosli,uvidime ci prve a posledne (ale to nemyslim) taaakze robim prieskum mienky .
Macbecth sa nedajú označiť za vegánsku obuv, majú veľa bot aj z kože...ja mám doma práve tie "vegan" ale 3 roky, skoro ich nenosím, len keď mám nejaké topánky zaprasené od bahna, alebo niečoho...
@feklus čo je zlé na botách bez kože a bez lepidiel testovaných na zveroch?
zu dem thema: macbethy nemám, z vegošských iba tenisky Saucony Jazz a ťažké boty Dr.Martens 1460V
najbližšie sa chystám kúpiť asi českú klasiku Botas 66, bo nedávno začali robiť jeden veg model, ešte aj s názvom Tofu
a plno kamarátov má Vegetarian Shoes a sú spokojní..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@sasuke » macbeth.com/us/...
značka oblečenia
@dennycore aaa to mi nenapadlo ze handry ale ved neni az take drahe, da sa celkom len u nas je asi maly vyber taj divam cesku stranku
zu dem thema: macbethy nemám, z vegošských iba tenisky Saucony Jazz a ťažké boty Dr.Martens 1460V
najbližšie sa chystám kúpiť asi českú klasiku Botas 66, bo nedávno začali robiť jeden veg model, ešte aj s názvom Tofu
a plno kamarátov má Vegetarian Shoes a sú spokojní..
» botas.cz/Image/Big?cislo...
» botas.cz/Image/Big?cislo...