Zdravím, idem na vysokú školu STUBA informatika. Chcem sa opýtať či môžem používať macbook, či pôjdu na macbooku programy, v kt. budeme pracovať? A ak áno, tak budem ich musieť kupovať alebo sú zadarmo? A ak nie, tak poradíte mi prosím nejaký notebook?
Uprimnu sustrast Bud skoncis po prvom semestri na FEIke alebo inej skole, alebo ak uplne vylucis socialny zivot a 80% casu vyhradeneho pre spanok, mozno sa tam udrzis FIITka je fakt nahovno skola. Vsetci maju od nej vysoke ocakavania, lebo je "narocna", tak si myslia, ze je super. No FIITka ma zastarale vyucovacie metody, prehnane poziadavky a je az zbytocne narocna, aby si ti inteligentni ujovia tam mohli honit svoje velke ego. Osobne poznam par ludi co tam studovali a tiez som cital vyjadrenie cloveka, co studoval na FIITke aj na MATFYZe. Jeden znamy mal takmer same Acka, bol by mal cerveny diplom, no ti kokoti ho nenechali obhajit posratu diplomovku. Dvakrat. Tolko k FIITke. Ale vela stastia.
@frez zatial som len 3.na gympli, tak mam ešte celkom čas sa rozhdonút, ale o FIITke som počul, že najlepšia tak preto a kde by si mi odporúčil? okrem Košic
Tak bud FEIka, ale tiez socialny zivot mierne bokom (tam som zabil dva roky zivota, tiez ze som debil neodisiel s kamaratmi hned po prvom semestri...), aj ked nie tak sirokospektralne ako na FIITke, no tiez je to tam cele stare vsetko alebo MATFYZ. Pripadne studovat informatiku na inej skole, napr. MTF ako ja Ale informatika je tu len na bc stupni, na ing je to sprznene cele automatizaciou a o inormatike uz ani chyru, co ma dost stve Este ze uz koncim. Ale vsade budes mat okrem odbornych predmetov kopu zla, ktore ta vobec nebude bavit ani zaujimat. Vela ludi voli skolu v zahranici, no dost z nich skonci nakoniec aj tak na nejakej slovenskej UCMke alebo na niecom podobne podradnom.
Btw k výberu tej školy... Skús pouvažovať aj nad spomínaným Matfyzom. Manžel absolvoval aj FIIT aj matfyz a na matfyz dodnes rad spomína, zatiaľ čo na FIIT nemá dobrého slova.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov