Neviem, či sa v tu v tom niekto vyzná, ale pozná niekto nový MacBook? Teda... už je v predaji zopár mesiacov, ale stále je v podstate nový. Počul som, že mu zvykne vypáliť konektory, ale podľa mňa je to blbosť, to sa môže stať každému kompu... Vidí sa mi,
aj ja ho mam.... a tymto sa chcem obratit na ostatnych macuserov...ci mi vedia poradit ako mozem hudbu, kt. som si stiahla z rapidsharu vo formate rar dostat do normalneho formatu?
prvosienka4u, rar je len spakovany subor (zmenseny) treba to "rozpakovat" programom StuffIt (je tam viac verzii na stranke, jedna je aj bezplatna) » www.stuffit.com/mac/index.html...
ja sa chystam kupit novy tak o pol roka cez ebay z anglicka... jeden obchod predava superlacnu elektroniku, aj ipod 6th gen 30GB som od nich kupil za nieco cez 200USD (v librach neviem pocitat) a pravidelne vyhodi naraz aj 15 novych macbookov za vyvolavaciu cenu 190 libier, sledoval som ich a skoro polovica z nich sa nepredala za viac nez 500
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
cekni si
www.maczone.sk
Ja ho mam tiez uz par mesiacov,neni problem.