Mačka zhltla predmet.Stalo sa niečo také vášmu miláčikovi?
Ahojte, pred týždňom som pozerala v správach o kocúrovi čo prehltol anténu..hovorila som si, že mojej snáď nezašibe, začala žuť špáratká tak sme to všetko ukryli..ale asi si niekam jedno schovala, včera večer sme len pozreli, že nejak má nakrivo papuľku,
jej sa to vytiahnuť nedalo... mala to krížom cez krk a vyzeralo ti ako zaseknuté pod papuľkou, nejak to zhltla neviem jak..tak dúfam že sa jej to rozloží a nejak to pôjde na wcku von..:/
Dosť nechutná téma, keď si spomeniem čo požrali naši psi a ako to išlo von Tiež sa stalo to, čo @mygate len to išlo von druhým koncom Raz zožrala ešte takú veľkú guľu pokrčeného alobalu, to sme volali aj doktorovi a povedal, že máme počkať. A v pohode, ale potom sa sem-tam v tráve niečo trblietalo
mne to tiež príde také..keby to mala aspoň malé ale zhtla to špáratko v celosti... tak dufam, ved teraz s nou budem celý týžden vkuse, len dávam stále pozor aby niečo nepožrala iné
môj čivko jedol štipce, jediný problém bol pri kakaní lebo ho tie kúsky umelej hmoty museli veľmi boleli :/ .....a potom raz rozžúval sekundové lepidlo, tiež sme čakali 2 dni či náhodou nezjedol aj obal keďže sme ho nevedeli nájsť ale všetko vpohode
Mne macka zozrala plasticku gumu a potom ju vcelku vysrala
a potom moj pes zjedol kamen ale nemal take stastie aby ho vysral, namiesto toho mu to upchalo crevo, takze skoro zdochla, ale veterinari ju zachranili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
inak raz sa babkinmu psovi zasekla kosť v papuli tak sme mu ju vytiahli inak nežral čo nemal
treba len dúfať sleduj ju či je vpoho, keby niečo tak doktor.. nemám čo iné poradiť.
a potom moj pes zjedol kamen ale nemal take stastie aby ho vysral, namiesto toho mu to upchalo crevo, takze skoro zdochla, ale veterinari ju zachranili
:3