Myslím, že jej to môže aj uškodiť. Hlavne slnko. Srsť totiž chráni mačku pred nepriazňou vonkajšieho prostredia - nielen pred zimou a teplom, ale aj proti vlhkosti. Voľne žijúce mačky majú srsť dokonale prispôsobenú vonkajším podmienkam. Jej funkčnosť zabezpečujú tukové žľazy, ktoré ju premasťujú. Ak ide o bytovú mačku, tak by to také tragické byť nemalo, len aby jej nebolo zima!
nerad sa vam sem miesam do debaty ale teraz som sa regol a anketu mozem zalozit az o 2 hodiny a mam pocit ze to nepocka =D.......mam 9 rocneho nemeckeho vlciaka a zajtra si idem pre kocura ....chcel bi som sa opitat ci to bude problem ich naucit splou vychadzat alebo nie . ale v ziadnom pripade kebi daco neuvazujem o tom ze kocurikovi najdem novy domov ....moj pes nema rad dospele macky ale raz na nasom dvore bola jedna mala macka a iba si ju onuchavala a nevedel co snou hral sa snou, a pacilo sa mu to ... co som nepochopil =D ... moj pes je uz taky dost lenivy vzhladom nato ze ma 9 rokov .... otazka je ci bi sa naucili spolu vychadzat, ak ano tak ako ich spriatelit ? prosim posielajte mi odpovede rad bi som co najskor vedel ze co stym diki........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ja robím susedovej mačke melír pravidelne keď si farbím vlasy, ja alebo mama, vždy jej spravím taký pekný pás cez chrbát A náhodou je pekná..