žiadna vojna nebude. Bože, prečo by OBČAN EÚ, ktorý žije v EÚ a môže žiť, pracovať a bývať v ľubovoľnej krajine v EÚ, nemohol mať kua dve občianstvá? Celé to je len zasratý Ficovský populizmus, aby zakryl to, že dojebal ekonomiku a rozkradol štát, tak sa tu hrajkajú na to, že Maďari nám chcú zobrať občanov...
Pritom je to kvázi jedno, lebo ako občania EÚ môžeme robiť v Maďarsku, bývať v Maďarsku, žiť v Maďarsku, čokoľvek robiť v Maďarsku a rovnako Maďari u nás. Lebo EÚ = voľný pohyb osôb.
Len kokot Fico (a Slota) sa tu vyhrážajú vojnou! Buzeranti, radšej nech prestanú tunelovať štát.
celé je to hlúposť, čisto hypoteticky ak by nás Maďari napadli tak ostatné členské štáty EU sú povinné pomôcť napadnutému štátu vojensky, lekársky a pod....čiže každý si najprv dobre rozmyslí či sa mu to vyplatí
@bagurin to isté sa dá povedať o maďarských politikoch, že len zakrývajú, to ako posrali ekonomiku a odvádzajú pozornosť od ekonomických problémov. Bez pôžičky od EU by boli v riti...
mne je to už všetko jedno. Slovensko sa už nedá zachrániť ničím a nikým... dojebali nám ho tak moc, že by to nespravila ani kráľovná Alžbeta I.
ja len vidím, čo robia s tým jediným čo tu ešte máme, s Tatrami, s prírodou, tak mi je do revu, do hnusného surového revu a to som plakala naposledy keď som mala nejakých osem rokov. Mne je úprimne jedno kto má aké občianstvo "kto chce kam, pomôžme mu tam" prečo brániť niekomu kto chce mať Maďarské občianstvo, aby si ho neurobil? keď ho nechcem, tak si ho nespravím nie? hádam si ho urobia len tí, ktorí chcú. to dáva logiku. Tieto medziľudské vzťahy začínajú prekvitať sprostosťou.
bože ludia už to pochopte, do politiky poriadny človek nejde, takže je jedno kto je u moci u nás či inde, všetci sú to hazli a ide im len o vlastné záujmy.
A ozaj; aj ja mam dvojite obcianstvo, (ale nie slovensko - madarske). A nikdy by som nechcela, aby to zrusili. Cloveku to znacne ulahci zivot, ked travi v dvoch republikach podobne vela casu.
ja som tak šťastná, že ma politika takmer vôbec netankuje
A dokonca aj toto mi je jedno, koniec koncov, čo človek vie, možno sa zamestnám v Budapešti a stanem sa plnohodnotnou prisťahovanou Maďarkou, a čo teraz?
Ale je niekoľko spôsobov, ako sa pred ďalším nájazdom tatárov ubrániť...
1. zahatiť Dunaj a doslova ich spláchnuť a basta...
2. Fico má dobré styky (možno aj pohlavné) s rusmi... Rusi prdnú atómovku na severný pól, stúpne hladina morí a na juhu slovenska bude konečne more pokoja... zs ich spláchneme...
3. Budeme ich ignorovať a všetkých maďarov, maďarónov a maďarčíkov vysťahujeme za južné hranice a prestaneme zdvíhať telefóny... konec šmitec bodka kľud...
a vieš, čo to pre teba znamená? že budeš musieť CELÉ leto pomáhať mamičke v záhrade, aby ste mali dobrú úrodu a mali čo napchať do kompótov,ktoré si vezmete, keď pôjdete do atómového krytu.
Ach , mi povedz co sa zmeni u takeho madarskeho slovaka ktory zije na juhu a pestuje si zeleninu ? iba par percent poziada o madarske obcianstvo to znamena ze podla noveho zakona pride o slovenske a co sa pre neho a nas vsetkych zmeni ? jedine to ze nebude moct volit a byt voleny a myslim ze to je jednoduchemu cloveku uplne jedno ... jedine komu to vadi su ti s smk pretoze nebudu moct byt voleni do parlamentu ... a svet pojde pekne dalej ... cele to sluzi len na zakrytie hospodarskych a ekonimickych problemov , madarsko takmer ako stat skrachovalo , vlada na slovensku ma same skandaly a ked sa ludia sustredia na tych zlych obycajnych ludi madarov tak si nikto nevsimne ze stat smeruje hospodarsky do riti ... a ziadna vojna nebude , pochopte ze oba staty su v tolkych hospodarskych , financnych , vojenskych zoskupeniach a sme tak uzko prepojeny zo vsetkymi statmi naokolo ze to ani nie je mozne a ani nikto z nich nechce vojnu ... len politici si varia kasicku na narodnostnej neznasanlivosti to je celé , normalny slovak a madar vobec neriesi tie kkt co hovoria politici ... uz by ste konecne mohli otvorit oci
a vám to jebe? už vidím ako nás napádajú hej, veď vôbec nie sme v nato, ani v EU, ani nikde sorry, ale aj keby nás napadnú tak ich roznesú na kopytách všetci
@Sven ja som s maďarmi nemal nikdy problém , boli sme v DS zbierať podpisy na petíciu proti ropovodu. Všetci maďari žijúci na Slovensku vedeli slovensky , nevedeli len tí ktorý boli z maďarska. Je zaujmavé že keď sa bavím s nejakým prívržencom SNS tak ten mal vždy problém na juhu , musí si predsa nájsť výhovorku pretože to povedal Slota. za minulej vlády bolo ticho , ale ako náhle sa Slota dostal ku korytu tak je furt provokácia na maďarov. Jediný ktorý mi v DS liezli na nervy boli maďarský gardisti.
@juro92 ticho bolo len preto že SMK bola vo vláde a tajne rušila Slovenskú suverenytu. A teraz keď to vláda nedovolí tak sa Maďarsko musí inak snažiť o zánik SR.
je cas vymysliet plan! ocakvam vsetky tvoje napady...
len by sme z toho mohli vynechat toho Fica, na moj vkus sa mocne mraci!!!
co keby sme zacali extrapolaciou interitorizacie abiturientnej vrstvy z izolovanej hungarofónnej matrice za dôsledného intervenovania o interferenciach aplikovanych v tomto emergentne-urgentnom strese napríklad empirickými metódami
No a teraz už z mojej strany seriózne.Myslím si,že by sme sa už konečne mali preniesť cez historické traumy.Hoci to nebude jednoduché.A mali by sme sa sústrediťna veci ktoré nás spájajú.
Napadá ma jeden skvelý výrok: Ideológie nás rozdeujú,sny a úzkosť nás všekých spájajú.A to platí aj v tomto prípade.
Už je načase povedať dosť nezmyselným provokáciám.
No a môj názor na dvojité občianstvo? Tak ten nebudem vyjadrovať,vulgarizmy tu nepatria.
3. svetovA No to si ma dost pobavil ... Madari nikdy nezacnu z madarizaciou mozu o tom snivat ale nikdy sa im to nepodari ani keby sem napochodovala ta ich garda ci co to maju vsetkych by ich tu pozatvarali za extremizmus a za neviem co este ... a 3.svetova !! to asi nebude s madarskom to skorise by ma trapila islamizacia europy ktora tu bude kazdu chvilu :/ to bude 3 svetova
@sven radsej budem hovorit po madarsky ako volit smer Slovensko nezrusia, skor nez by si madari prdli, tak tu bude USA a narobi take poriadky, ze ani slota ani madari uz prdet nebudu. Nemame sa coho bat.
@camilla podla toho ake slova pouzivas si si veru zasluzila nejake lepsie.
premyslam - kriziacke vojny?
alebo mozno - napoleonske?
stacila by - storocna?
ci radsej nieco - rimske?
@sven ano uz zajtra si kupujem samopal dufam ze to sam do mna napali, lebo citat tieto drysty..
suhlasim s tym, ze to co Madari prijali je neprijatelne a podla toho co viem, tak to dovolovalo stat sa obcanom Madarska a teda i EU hocikomu, kto by o to poziadal ak by nejakym sposobom preukazal vztah k MR (co si okrem ineho myslim, ze by tak velky problem byt nemusel)
vacsina obcanstiev i dvojitych je viazana min na 1 trvaly pobyt a potom je to podla "korenov" a predkov..
takto by sa ku tomu mohol dstat kazdy a teda Iranci by si poedali, ze chcu mat vyhody krajin EU a tak sup ho a uz su i "Madari"
osobne si myslim, ze toto bude mat dohru v EU.. uvidime..
( @bagurin je rozdiel medzi dvojitym obcianstvom doteraz a tym co prijali v MR.. vacsina krajin to ma povolene ak dotycna osoba zila niekolko rokov PREUKAZATELNE na uzemi daneho statu.. tento zakon by to dovoloval cloveku, ktory sa o Madarsku mozno dozvedel na zaklade svetovej polemiky o tomto zakone a to uz taka vyhra nie je )
@ratsanares pekne si to napisal, akurat tak uvazujem, ze keby to napises aj primitivnejsie pochopeny by si nebol..
obete propagandy ... podme na to pomaly ... predstavme si priemernu slovensku rodinu : otec robotnik a mama sedi v obchodaku za pokladnou , otec aj mama dru kazdy den aby detom zabezpecili slusny zivot ... trapia ich problemy aby prezili a teraz podme do Madarska , neuveritelne ale tam je priemerna rodina taká istá , otec a mamu tvrdo robia , predstavte si ze madari musia rovnako ako my aj jest , to je co , a to aj nieco stojí ( neuveritelne ) a tak rodicia z madarskej rodiny tvrdo pracuju aby deti mali vsetko co potrebuju a vecer chodia zniceny domov kde ich caka kopa problemov ... ale urcite potom vsetkom po nociach planuju utok na slovensko a tvrdu madarizaciu ... kto by povedal ze madari su taki isti ludia ako my ??? ale podla propagandy nasej vlady su to asi krvylacni bojovnici baziaci po krvy alebo ako to je teda ? neviem vobec ... to asi kazdy stat a system potrebuje nepriatela a cim je na tom stat horsie tym ho potrebuje viac , zidia su uz klišé aspon ze mame tych madarov
tie kurvy južne ! zasa chcu maďarizovať? im nestačilo? naj idu dpč. svet sa kôli skurveným éblezotok išteném biť nebude. (blee) a je jedno kto začal. oni začali prvi! prvi pred 200 či koľko rokmi! a teraz mame akože zabudnuť držať držky na tichu a pozerať sa jak maďarizuju ten odprony jazyk viac? no jasné
no mal by som si ist vykopat do tej hory nejaky ten bunker, mozno budeme opat partizancit po horaach a zbijat nejakych tych madarskych generalov.... nebojte sa aj ked na nas zautocia tak nas mozno obsadia ale praveho slovaka z nas nikdy nevytlcuu...amerika si sem mozno tak pride nahnat ekonomiku a vymylia dajaku tu vyhovorku ze nam idu pomahat alebo sem tresnu volajaku tu novu zbran aby si to odskusali, a kto si to odsere?? zas len my obycajni ludia...fico ide na to dobre takticky, len skoda ze to niektori nevidia...
toto je v pi** aj keby 3. svetova bola tak urcite nie gvoli tomuto a jebem ja aj taketo diskusie dpc toto tu uz je normalne parlament a nee forum pre mladych
no to som zvedavá ale v pi*i sme, oni to dvojité občianstvo využijú a na našom území bude žiť 600 000 obyvateľov Maďarska a čo sa bude diať potom, no bohvie uvidíme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
Pritom je to kvázi jedno, lebo ako občania EÚ môžeme robiť v Maďarsku, bývať v Maďarsku, žiť v Maďarsku, čokoľvek robiť v Maďarsku a rovnako Maďari u nás. Lebo EÚ = voľný pohyb osôb.
Len kokot Fico (a Slota) sa tu vyhrážajú vojnou! Buzeranti, radšej nech prestanú tunelovať štát.
celé je to hlúposť, čisto hypoteticky ak by nás Maďari napadli tak ostatné členské štáty EU sú povinné pomôcť napadnutému štátu vojensky, lekársky a pod....čiže každý si najprv dobre rozmyslí či sa mu to vyplatí
ja len vidím, čo robia s tým jediným čo tu ešte máme, s Tatrami, s prírodou, tak mi je do revu, do hnusného surového revu a to som plakala naposledy keď som mala nejakých osem rokov. Mne je úprimne jedno kto má aké občianstvo "kto chce kam, pomôžme mu tam" prečo brániť niekomu kto chce mať Maďarské občianstvo, aby si ho neurobil? keď ho nechcem, tak si ho nespravím nie? hádam si ho urobia len tí, ktorí chcú. to dáva logiku. Tieto medziľudské vzťahy začínajú prekvitať sprostosťou.
mňa fakt zaráža, že takíto ľudia ako ty existujú
a dúfam, že mi teraz všetci začnete svojimi podradnými analýzami vysvetľovať, že ako to skutočne je
vlastne to nie je smiešne, je mi z zle.
@bagurin koľko ti platí SDKÚ za takéto klamstvá ?
@bloodsuckingvampire o to že Trianon bude o chvíľu mynlosťou !
A dokonca aj toto mi je jedno, koniec koncov, čo človek vie, možno sa zamestnám v Budapešti a stanem sa plnohodnotnou prisťahovanou Maďarkou, a čo teraz?
Ale je niekoľko spôsobov, ako sa pred ďalším nájazdom tatárov ubrániť...
1. zahatiť Dunaj a doslova ich spláchnuť a basta...
2. Fico má dobré styky (možno aj pohlavné) s rusmi... Rusi prdnú atómovku na severný pól, stúpne hladina morí a na juhu slovenska bude konečne more pokoja... zs ich spláchneme...
3. Budeme ich ignorovať a všetkých maďarov, maďarónov a maďarčíkov vysťahujeme za južné hranice a prestaneme zdvíhať telefóny... konec šmitec bodka kľud...
Preco by inak nacvicovali preplavanie Dunaja ?
Okrem iného maďarský najvyšší vrch Veľký milič je aj taz z polovice na slovensku, teda tak...
A má vrchol nejak okolo 1000mnm
dakujem za zlepsenie nalady ROFL
Keby niekto eventuálne útočil, bola by to naša armáda.
» povazska-bystrica.otvorene.sk/volby/2006/volb...
je cas vymysliet plan! ocakvam vsetky tvoje napady...
len by sme z toho mohli vynechat toho Fica, na moj vkus sa mocne mraci!!!
co keby sme zacali extrapolaciou interitorizacie abiturientnej vrstvy z izolovanej hungarofónnej matrice za dôsledného intervenovania o interferenciach aplikovanych v tomto emergentne-urgentnom strese napríklad empirickými metódami
Napadá ma jeden skvelý výrok: Ideológie nás rozdeujú,sny a úzkosť nás všekých spájajú.A to platí aj v tomto prípade.
Už je načase povedať dosť nezmyselným provokáciám.
No a môj názor na dvojité občianstvo? Tak ten nebudem vyjadrovať,vulgarizmy tu nepatria.
len nech Fiko urobí aspoň jednu užitočnú vec pre Slovensko
sa tesim na november, ked mi budu nad hlavou lietat stihacky.. do pice preco som sa narodila do takehoto sku*veneho storocia??
premyslam - kriziacke vojny?
alebo mozno - napoleonske?
stacila by - storocna?
ci radsej nieco - rimske?
@sven ano uz zajtra si kupujem samopal dufam ze to sam do mna napali, lebo citat tieto drysty..
suhlasim s tym, ze to co Madari prijali je neprijatelne a podla toho co viem, tak to dovolovalo stat sa obcanom Madarska a teda i EU hocikomu, kto by o to poziadal ak by nejakym sposobom preukazal vztah k MR (co si okrem ineho myslim, ze by tak velky problem byt nemusel)
vacsina obcanstiev i dvojitych je viazana min na 1 trvaly pobyt a potom je to podla "korenov" a predkov..
takto by sa ku tomu mohol dstat kazdy a teda Iranci by si poedali, ze chcu mat vyhody krajin EU a tak sup ho a uz su i "Madari"
osobne si myslim, ze toto bude mat dohru v EU.. uvidime..
( @transplantovana ale ved Janko je boh a idu volby )
( @bagurin je rozdiel medzi dvojitym obcianstvom doteraz a tym co prijali v MR.. vacsina krajin to ma povolene ak dotycna osoba zila niekolko rokov PREUKAZATELNE na uzemi daneho statu.. tento zakon by to dovoloval cloveku, ktory sa o Madarsku mozno dozvedel na zaklade svetovej polemiky o tomto zakone a to uz taka vyhra nie je )
@ratsanares pekne si to napisal, akurat tak uvazujem, ze keby to napises aj primitivnejsie pochopeny by si nebol..
@feex8 zajko vie gramatiku aspon co sa mi mari
Ale sa spamätáš..
a keď to myslíš vážne (čomu fakt nemôžem uveriť), stretol si sa už v živote s Maďarom?
Slota..... mylsím si že on má večne vojnu v krvi (etanol vs. červené krvinky)
asi toľko k tomu
Slota..... mylsím si že on má večne vojnu v krvi (etanol vs. červené krvinky a mozgové bunky)
asi toľko k tomu
@camilla si tu asi jediné poriadne smerácke dievca kiezby ich bolo takých ako ty viac