Dnes som sa vrátil z Budapešti a nemôžem z jednej veci. V Budapešti žijú asi najkrajšie dievčatá v strednej európe. Proste tam žiadna nebola škaredá. Boli sme žiť v klube Studio a také baby ako tam som v živote nevidel. A to ako Bratislavčan som zvyknutý
heh, možno tam boli finalistky súťaže krásy na didžine poznám pár maďariek, no ale že by aspoň jedna z nich bola pekná....ehm....ktovie odkiaľ baby boli, či nie nejaké erazmáčky alebo výletníčky
Maďarky sú pekné, tak isto ako naše dievčence a k tomu že ťa ohurovali zo všetkých strán, asi toľko pobudol by si tam asi tak mesiac a už by si to považoval za normál a videl by si to celé inak
o ruskách sa taktiež hovorí že sú to najkrajšie ženy a veru sú aj pekné, prvé dni v Rusku boli také že som si pomaly krk necítil od toľkého točenia sa no po mesiaci som ich nepovažoval za nič výnimočné, proste pekné ženy ako mám aj my
myslím si že keď prídeš do inej kultúry tak ťa najprv ohúri niečo nové (aj typovo)
Asi všade, kde som bol tak som videl pekné ženy aj maďarky sú pekné, niektoré sa mi extrémne páčili ale to isté som zažil aj v Taliansku, aj v Chorvátsku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
taka....svojska dievcina to bola
Su take pekne ako rakusanky takze...
(resp. celkovo nechápem používania slovesa "žiť" v hentakom kontexte
Ale koľko ľudí, toľko chutí.
Bol som v Maďarsku pred pár týždňami a nejak som si nevšimol Mal som asi oči len pre tú svoju
Ale česť naším Slovenkám
inak, madari ako taki su velmi pekni ludia, nielen zeny.. a aj velmi prijemni s velmi prijemnymi nazormi na zivot.
ja osobne ich mozem
o ruskách sa taktiež hovorí že sú to najkrajšie ženy a veru sú aj pekné, prvé dni v Rusku boli také že som si pomaly krk necítil od toľkého točenia sa no po mesiaci som ich nepovažoval za nič výnimočné, proste pekné ženy ako mám aj my
myslím si že keď prídeš do inej kultúry tak ťa najprv ohúri niečo nové (aj typovo)