Jednoznacne najlepsia hra aka bola kedy vydana, aj ked trochu starsia, stale perfektna!! Jedine co sa jej moze ptiblyzit je n edavno vydany Godfather, to ej toez dobra hra
Joooj Mafia to je uplne perfektna hra. Na to ze je to starsia hra ma perfektnu grafiku a ten strhujuci dej... no ja uz ani nepokracujem lebo sa tu urobim..
Mafia je hra na ktoru mozu byt cesi pravom hrdy. Uz neviem kolkokrat som ju presiel, ale viem ze nikdy ked ju hrajem tak ma nenudi. Napinavy pribeh mafiana, vyborny dabing postav, grafika na urovni, a celkovy dojem maximalny. Mafia je hra ktoru si clovek viac uzije ako nejake GTA, to je tiez super lenze tam je vsetko o zabijani, mafia ma aspon charakter.
Je to skvela hra, u mna po Baldurs Gate druha najlepsia na svete, ale privital by som vacsiu volnost v rozhodovani, a tak, aby vsetko co urobim malo vplyv na dalsi vyvoj hry, pripadne aj nejake alternativne konce. Ale v dvojke by to mohlo byt. Ale aj keby nie, tak aj tak je to brutalne zabavne, ja som presiel 5krat jednotku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov