Viem, veľa ľudí si pomyslí, že mágia je kravina, ale naozaj, stretol sa už niekto s skutočnou mágiou?? Či už o niečom počul, alebo naozaj zažil. Nemyslím uja čarodejníka, ktorý za pár korún predvádza triky.
teraz si budeš myslieť že som trepem. ale kámoškina starká naozaj vedela čudné veci.. Ona proste.. Som u nich jeden čas bola často a ona len sedela vo svojej izbe. ja som ju videla chodiť len raz a ešte som bola len v prahu a už z nej vyšlo: á.. monika.. a proste aj tá kámoška mi hovorila veci,.,. že jsa jej dakedy bojí
hej znie to infantilne! a to malo byť sem.. ale naozaj z nej niečo sálalo) proste taká stará žena a človek mal pocit ako by bola nejaké velké zviera čo vás pozoruje a chystá sa na skok
nemam rada take otazky ci s tym dakto ma skusenosti. myslim si, ze kazdy clovek, ked ot zisti, tak to väcsinou neda najavo a taji to. su aj ludia, co sa tym chvalia, ale... nepaci sa mi to.
Nyris: Podla mna je to skor dost nemozne rozpravat o skusenostiach, kedze sa neda presne stanovit ako daleko v nej clovek moze zajst... kedze je kvazi viac oborov
Podla mna ma kazdy clovek v sebe nieco magicke....a siesty zmysel....niekde som citala ze siesty zmysel sa da precvicovat....Skusala som,a zlepsujem sa ....niekedy sa mi dari vycitit aka pesnicka pojde v radiu a dari sa mi aj uhadnut ake karty mam v ruke bez toho aby som sa pozrela....(ale nejsom nijaky Copperfield ...Tot asi vsetko co som scela
Mágia...boli obdobiá, kedy som sa o to strašne zaujímala a tajne som brázdila kadejaké blogy (naši majú o mojom duševnom zdarí už aj tak dosť pokrivenú mienku, netreba to ešte zvyšovať , a zaujalo ma najmä astrálne cestovanie...ale sama s tým absolútne nemám skúsenosti.A dnes si nie som istá, či by som chcela...
no magia je picovina...napr tie triky co robi coperfiled je secko podvod a ojeb...a jeho kariea je uz na bode mrazu lebo tie jeho triky uz pozna kazdy kkt
S magiou mam svoje (neblahe) skusenosti. Dnes si kazde ziena ci chalan mysli, ze staci par ciernych sviecok, pentagram a Necronomicon ci ine veldielo a ziska si lasku ci sa pomsti kolegovi.
Neradim ludia, NERADIM...
Take veci ako levitacia, myslienkova neviditelnost alebo telekineza...prosim ak sa na to niekto da.
Vecsinu ale zaujima ta "cierna" magia a ta sa nevyplaca. Verte mi, ze smrt je ta najmilosrdnejsia cena aku si od vas peklo vyberie
No moznoze niekedy sa nam zdaju byt veci uplne normalne ale moze v tom byt trochu magie proste ja si myslim ze viem cloveka dostat pomocou mysle do rozpakov a vopred odhadnut ako bude konat.Alebo raz sa mi stalo aj taketo:snazil som sa pomocou mysle prinutit istu nemenovanu osobu aby sa mi zahladela do oci a pozdravila sa mi a aj sa tak stalo.Neviem moznoze v tom neni nic magickeho alebo si to iba namyslam ale fakt sa mi to stalo.a ked mi chcete odpisat tak plz tajnou spravou!!!
Asi pred týždnom som vošiel do triedy a posledná lavica sama spadla Ako ja nechápem najbližši človek bol od nej asi tak 2 metre vzdialený a aj to sedel chrbtom. A nič. Vôbec poškodená nebola
isteho času som sa dosť zaujimala o magiu a tiež som vyhladavala nejake blogy a webi a aj som skušala telekezu ale všade sa len každy machroval že to ovlada ale nijak to nedokazovali no a astralne cestovanie by som chcela vyskušať ale pravdu povediac sa toho bojim aj keď neviem prečo
strach je v tejto oblasti najväčší nepriateľ človeka
Endiska ...no tajnostkar ..nieee ..ale ...to uz taka ...moja vec ....lem ze zaujimave veci su to ...len netreba nikdy nikomu ublizovat ...zase netreba byt sebecky ...ono je to aj tak ..ak clovek velmi chce ..si to praje ...stane sa
a co tu pisu ze ...na blogoch a tak ..no ja asi pol roka co vobec viem co to je
ale vsetky veci som cital cital knihy knihy knihy ...a tak si vytvory kazdy tu svoju "magiu" vlastnu ziadnu ciernu bielu ...iba jedna je ...iblizis pomozes...ale treba stale mat na pamäti ze ...vsetko sa ti raz vrati ...priroda sa postara ..
treba citat knihy ..a nie niece skusenosti a tak ..to je blud ...
dost casto sa mi davaju cudne veci, obcas citim pritomnost...hm ako to nazvat...nejakych bytosti?...a dari sa mi presne uhadnut cas alebo kde je ukryta druha karticka pexesa, a prosto mnoho veci, skusala som aj telekinezu, ale nie som si ista, ci sa mi to podarilo alebo to bol len slaby zavan vzduchu
magia je,bola aj bude. Sice niektore veci su bludy,vela veci je pravdivych a aj obycajny clovek moze na to prist,staci sa kusok sustredit a informovat sa
ano slovo magia vlastne nic neznamena skor je podstatne co sa pod tym slovom skryva... ja to riesim uz nejaky ten rok (cca 6 rokov) a cim dalej tym je to zaujimavejsie a poucnejsie... zas na druhej strane dost blbe o tom rozpravat ked pol sveta ma nazor v zmysle : hlupost.... ja presviedcat nikoho nebudem ze to existuje a kto vie ten vie
moja babka bola carodejnica. verte ci nie, mne je to jedno. rozpravala mi vela veci, co zazila a tak. ona ked zila v senici tak robila v praci s jednym ujkom, ktory bol brutalne ze carodej. nejake veci ju naucil. napr vestit z ruky, kuzlo na lasku (funguje to, moja mama potvrdi), na peniaze...dalej sa jej stavali cudne veci s duchmi. zomrel jej manzel a v noci za nou chodil jeho duch a sepkal jej do ucha jej meno. normalne skusala vsetko mozne, nic nezaberalo, az napokon jej ktosi poradil ze ho ma surovo vyhnat, vynadat mu do vsakovakych nadavok a on nakoniec odisiel.. tiez sama od seba hrala gitara..ale to skor patri do inej temy, nie do magie..
co sa tej tyka, ja som sa o to tiez isty cas velmi zaujimala, kupovala som si same take knizky, dnes ich uz nemam, komusi som ich pozicala a netusim komu.
v presove som stretla iste dievcata. vyzerali mlado a naivne, to viete, vacsinou take sa zapletu. a jedna mi rozpravala co sa im stalo. proste velmi chceli carovat a tak si nasli akusi sektu, kde bol jeden chlapik co bol akoze hlavny. a povedal im ze ppocas nejakeho ritualu sa s nim musia vyspat, lebo ze to inak nejde. tak to spravili a neskor sa dozvedeli od inej carodejnice ze ich len vyuzil, lebo to vobec nie je potrebne.
tiez mi vravela, ze chcela peniaze a za to mu normalne musela vyfajcit, aby jej to kuzlo pozkytol... a nakoniec jej rodicia dostali super pracu...
s magiou som prestala, nedobre sa s takym zahravat. cloveku to vymyva mozog.
Pravdaže mám skúsenosti s mágiou,Venujem sa tomu od 6 rokov,teraz to chcem už len rozvíjať.Niekedy bolo vyvolávanie duchov naozaj strašidelné ale to ma neodradzuje lebo ma ten strach baví.Čiže,už som sa s mágio stretla a sú aj knihy kde je toho o tom dosť.
Airia vestit z ruky sa nauci aj clovek ktory nema ziadne specialne schoponosti, kuzlo na lasku sice funguje ale len na urcty cas ktorym si priputas nejaku osobu a ked ten cas prejde, ta osoba sa odputa a je len na nej ci sa zalubila za tu dobu naozaj, alebo nie, kuzlo na peniaze funguje tiez ale magia sa NIKDY nesmie vyuzivat na osobny prospech pretoze sa ti to moze velmi skaredo vratit.
dalsia vec, duchovia neexistuju, je to len urcita forma energie (iba ludia si pre to vymysleli nazov duch) ktora sa z mrtvej fyzickej osoby preniesla do astralneho sveta a ak sa astralny svet zacne prelinat s fyzickym, (realnym) svetom, vtedy tu energiu mozes vidiet aj normalne fyzickymi ocami v podobe, aku si ona sama zvoli
Sexygracia venujes sa tomu naozaj od 6 rokov? hmmmm myslim ze nie, mala by si na to cele iny nazor a aj ked sa tomu venujes naozaj od 6 rokov tak postupujes dost pomaly podla mna, ked pises o tom, ako ta strach z vyvolavania duchov bavi.
Mne sa dnes tu na birdzi podarila mysticka vec a to taka, ze som dokazal svojim prispevkom vymazat diskusiu...som proste chcel reagovat v jednej diskusii v "ostatne temy", napisal som prispevok, dal som odoslat a ostala mi cista obrazovka, tak som klikol na "ostatne temy", a ta diskusia tam uz vobec nebola...som happy, ze som v sebe objavil nejaku magicku schopnost, len sa to musim naucit ovladat a vsetci ma tu budete nenavidiet, lebo ked uz nejaku magicku schopnost mam, tak ju aj mienim vyuzivat
Stalker: iste Ak myslíš ten čo si vymyslel ujo Lovecraft, tak veľa šťastia Mňa chobotnice z vesmíru moc nevrušujú teda každopádne je Ctulhu dobrý setting na hranie RPG
Aa.. btw peklo je na strašenie malých detí
Hm.. toľko magikov. A pritom celá pointa je v tom že ak niekto niečo také zažil alebo vie, tak si to nechá pre seba a nebude o tom písať na teenagerskom fóre
Lucates: Oná mystická skúsenosť ktorej sa to dostalo bola spôsobená napdrirodzenou bytosťou zvanou Admin ktorá bdie na fórami vo svojej všemohúcnosti a maže zbytočné diskusie Asi si pridal príspevok presne v momente ke´d došlo k veľkému Výmazu
Magija každi idiot si pod tim predstavi kartički duchov na mrtvom mieste veštenie z kariet hranie sa s kartamy sviečkamy, Haladam niekoho kto sa v tomto ozaj vizna neš z wikipedie lebo sa ludia opakujete, Snažim sa viriešit seriu zahad vopred vravim že neš by som sa skimkolvek pustil do višetrovania spoločne lebo sam nato nemam a nechcem to riešiť 10 rokou nech si nemisli že to bude verejne alebo že ak sa nam to podari viriešiť že to uverejnime take veci sa musia držat v tajnosti no ja ich chcem presto viriešit pre ten pocit že ja budem jeden z mala čo vie o zahadach nije deckich ako spadol plyšak zo skrine uplne sam pište na špinavi imeil plysofil@azet.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
funguje to vždy keď myslím na holé baby a aj predmet sa dvíha
Je to jedina magia s ktorou som sa stretla
a potesila by ma keby bola skutocna
Podla mna ma kazdy clovek v sebe nieco magicke....a siesty zmysel....niekde som citala ze siesty zmysel sa da precvicovat....Skusala som,a zlepsujem sa ....niekedy sa mi dari vycitit aka pesnicka pojde v radiu a dari sa mi aj uhadnut ake karty mam v ruke bez toho aby som sa pozrela....(ale nejsom nijaky Copperfield ...Tot asi vsetko co som scela
musis sa zaregistrovat a potom si mozes citat, tie clanky su ponate dost seriozne...
Neradim ludia, NERADIM...
Take veci ako levitacia, myslienkova neviditelnost alebo telekineza...prosim ak sa na to niekto da.
Vecsinu ale zaujima ta "cierna" magia a ta sa nevyplaca. Verte mi, ze smrt je ta najmilosrdnejsia cena aku si od vas peklo vyberie
haha LOL dobry for
strach je v tejto oblasti najväčší nepriateľ človeka
a co tu pisu ze ...na blogoch a tak ..no ja asi pol roka co vobec viem co to je
ale vsetky veci som cital cital knihy knihy knihy ...a tak si vytvory kazdy tu svoju "magiu" vlastnu ziadnu ciernu bielu ...iba jedna je ...iblizis pomozes...ale treba stale mat na pamäti ze ...vsetko sa ti raz vrati ...priroda sa postara ..
treba citat knihy ..a nie niece skusenosti a tak ..to je blud ...
kazdy si vytvori ..svoju vlasnu....
ved ani nikto nevie ci ta kniha vobec exituje ...
napisana na ludskej kozi a ....
co sa tej tyka, ja som sa o to tiez isty cas velmi zaujimala, kupovala som si same take knizky, dnes ich uz nemam, komusi som ich pozicala a netusim komu.
v presove som stretla iste dievcata. vyzerali mlado a naivne, to viete, vacsinou take sa zapletu. a jedna mi rozpravala co sa im stalo. proste velmi chceli carovat a tak si nasli akusi sektu, kde bol jeden chlapik co bol akoze hlavny. a povedal im ze ppocas nejakeho ritualu sa s nim musia vyspat, lebo ze to inak nejde. tak to spravili a neskor sa dozvedeli od inej carodejnice ze ich len vyuzil, lebo to vobec nie je potrebne.
tiez mi vravela, ze chcela peniaze a za to mu normalne musela vyfajcit, aby jej to kuzlo pozkytol... a nakoniec jej rodicia dostali super pracu...
s magiou som prestala, nedobre sa s takym zahravat. cloveku to vymyva mozog.
dalsia vec, duchovia neexistuju, je to len urcita forma energie (iba ludia si pre to vymysleli nazov duch) ktora sa z mrtvej fyzickej osoby preniesla do astralneho sveta a ak sa astralny svet zacne prelinat s fyzickym, (realnym) svetom, vtedy tu energiu mozes vidiet aj normalne fyzickymi ocami v podobe, aku si ona sama zvoli
Sexygracia venujes sa tomu naozaj od 6 rokov? hmmmm myslim ze nie, mala by si na to cele iny nazor a aj ked sa tomu venujes naozaj od 6 rokov tak postupujes dost pomaly podla mna, ked pises o tom, ako ta strach z vyvolavania duchov bavi.
Aa.. btw peklo je na strašenie malých detí
Hm.. toľko magikov. A pritom celá pointa je v tom že ak niekto niečo také zažil alebo vie, tak si to nechá pre seba a nebude o tom písať na teenagerskom fóre
Lucates: Oná mystická skúsenosť ktorej sa to dostalo bola spôsobená napdrirodzenou bytosťou zvanou Admin ktorá bdie na fórami vo svojej všemohúcnosti a maže zbytočné diskusie Asi si pridal príspevok presne v momente ke´d došlo k veľkému Výmazu