Takže, mám otázočku som prváčka na TUKE a vlastnou vinou som niekde stratila login do MAIS-u...heslo mám iba login nie...písala som aj mail na is.mais@tuke.sk ale odpísali mi, že po nové heslo si mám prísť na dispečing UVT...ale ja som nestratila heslo
neviem ako u vas ale u nas na unipo to funguje tak ze login je prvych sest pismen priezviska a jedno pismeno mena plus cislo ale to musite mat niekde na stranke kde su informacie pre prvakov.
@moncik765 haha moje na "H"...no neviem no...asi nebudeme ale ajtak som ťa rád spoznal....inak ako je to stým rozvrhom?? vieš niečo otom??? ja som stoho takpovediac popletený...
...no veď uvidíme, H zasa nie je až tak ďaleko od B ...aj ja som popletená, ale ak si správne pamätám tak na zápise vraveli, že rozvrh by mal byť zverejnený približne dva týždne pred začiatkom školy a možno aj neskôr, tak dúfajme, že sa tam každú chvíľu objaví
@moncik765 No tak možné je všetko. Ale ajtak zavolám na referát pre vzdelávanie. Neviem ako je to z Telesnou a výberom športu, povinne voliteného predmetu a cudzieho jazyka. Ale už sa teším nech už začne akademický
teraz som šla do MAIS-u a píše tam že je spustený zápis na telesnú a jazyky, lenže keď som sa prihlásila a klikla som na zápis, tak sa nedá ešte prihlásiť, som opäť zmätená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a jj majys to je.
Ale budeš musieť isť do školy sa opýtať tak či tak ak si nespomenieš.