ajojky neviete ci je pravda ze ked sa 1.maja pobozkam s mojim milacikom pod ceresnou ze nam to dlho vydrzi ci co?je to pravda alebo dalsia blbost???jeee v nasej dedine 6krciem a pri kazdej je maj aj ja by som cela pred domom a co kto z vas je tu majove
ach jaj... no, ci taky vztah vydrzi alebo nie, tak to neviem. Pred rokom som na prveho maja sice dostal pusu, dokonca nie jednu, ale asi nie pod ceresnou, lebo o par mesiacov som dostal kopacky.
si myslim..ze je to hlupost..ze ked sa s nim pobozkas prave na 1.maja..tak vam to vydrzi..podstane je sa primerane casto bozkavat..a nezalezi ani na mieste..ak vas to bude naplnat..vtedy ma vztah perspektiivu
Zipporah hh hviezdnych vojen???preco??hh super lubim maj som sa dnes udobrila s mojou milovanou laskou a som stastna takze uz som majove teľa neni hahaha
napisat mozem aj nevim co a nespravim to... pleco ze si sa nasral na meniny z sme ti negratulovali? na meniny som stebou ani nebola...ajak ale aj ty si majovetela mno len tym tvojim sposobo si neni
hh ano nie ty to nemyslis dano mi stale vravi ze je majove tela sak ked majove tak to plati cely maj ale len do 2.maja som nebola majove tela 2.maja som uz mala boku a peknunku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale dnes mam narodky... huraaa
a tiez si myslim ze to je len povera. Ale suhlasim s D170, za vyskusanie nic nedas Ja by som nic proti takej puse nemal, ani pod ceresnou
ako dennns