Majitelia kamienkov, ako ich nabíjate, keď nevidieť Mesiac?
Už dva týždne nevidím na oblohe Mesiac, pretože je tu u nás stále zamračené a potrebovala by som nabiť kamienky (ametyst napríklad). Tak mi napadlo, že mi možno budete vedieť poradiť, ako inak ich nabiť. (Okrem Slnka, to tu tiež nevidieť.) Počula som že s
@ragdoll To bude kus problém, keďže bývame na sídlisku :/ Prírodnú tečúcu vodu by sme tu mali - Váh, ale to je očistenie a nie nabitie. Potrebovala by som ich nabiť. Skúšala som aj gúgliť, ale skoro všade je len Mesiac a Slnko. Už by ten Mesiac mohol vykuknúť...
a len tak mimochodom... keď niečo píšeš, tak si to najskôr riadne preštuduj!! Na nabíjanie ti stačí samotný ametyst, alebo kryštáľ.... keďže oba tieto kamene dokážu nabiť ostatné a to bez toho aby si tie kamienky vystavoval svetlu Mesiaca
@annemarie umyť vo vode, na 24 hodín dať do soli a potom nechať ležať na slnku (ak je zamračené, stačí tá soľ)
veľa o tomto viem, mám niekoľko kamienkov, bola som v rôznych obchodoch (aj v jednom veľkosklade v Česku, ak máš rada kamienky, isto by sa ti tam páčilo! ) a poznám aj ľudí, ktorí sa tomu venujú
Kamienky sú kamienky Malé, stredné, veľké. Brúsené, leštené alebo surové. Pekné aj menej pekné, obyčajné aj neobyčajné, drahé aj lacné.
Také známejšie napríklad:
Horský kryštál:
Ametyst:
Hematit:
Alebo môj obľúbený ruženín:
A na čo sú dobré? Pre niekoho na nič alebo len na ozdobu, prípadne pre šťastie, ako amulet. A pre nás "bláznov", ktorí veríme v ich energiu a liečivú silu, na všetko. Na bolesti, psychické problémy, na lepší spánok ak sú pod vankúšom a tak. Každý je na niečo iné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@annemarie
» www.pnmi.sk/...
veľa o tomto viem, mám niekoľko kamienkov, bola som v rôznych obchodoch (aj v jednom veľkosklade v Česku, ak máš rada kamienky, isto by sa ti tam páčilo! ) a poznám aj ľudí, ktorí sa tomu venujú
Také známejšie napríklad:
Horský kryštál:
Ametyst:
Hematit:
Alebo môj obľúbený ruženín:
A na čo sú dobré? Pre niekoho na nič alebo len na ozdobu, prípadne pre šťastie, ako amulet. A pre nás "bláznov", ktorí veríme v ich energiu a liečivú silu, na všetko. Na bolesti, psychické problémy, na lepší spánok ak sú pod vankúšom a tak. Každý je na niečo iné.