Nie. V minulosti som sa o to pokusala ale pes sa na mna moc pricucol a nemohla som sa hybat keby si lahne na druhu polovicu a ani o nom neviem tak by som nemala problem
Benymu by tu bolo strasne horko a strasne by bolo vsetko chlpate a on aj vonku ked nieco robim a lahnem si na travu tak sa ide zblaznit skace po mne drape ma, kuse na hlavu mi leze takze to by neislo ani nahodou a este tomu ten hrozny smrad..... Chudak by sa zadusil
doma v BA nemam zvieratka..neviem, ci by som s nimi spavala, kebyze mam
drahemu by sa to nepozdavalo, tak len ked som sama
doma v KE: vzdy mi rodicia rozchytaju vsetky zvierata na spanie, tak na mna nevyjde
okrem toho mame vselijake osvojene zaspinene psiska po nebohych senioroch a asocialoch zo sirokeho okolia, tie nie su naucene na postel nastastie
ale spavala som na ako mladsia s mackami a nie je to lahoda, mat rit v hube a pazur v oku
@petushiq18 u vas to musi byt super tolko zvieratiek pokope, ktore sa nesnazia navzajom zabit pri mojom psovi by nic zive asi neostalo.. len vacsi pes asi
so psom nie, ale spávali sme s mačkou v posteli, ale odkedy máme ďalšie mačiatko, tak musíme spať sami, lebo malá nás v noci budí tým, že sa chce mojkať a tak nám začne priasť pri hlavách
Zazil som a nevidim v tom dovod preco ano ... vraj podla vyskumov sa zenam lepsie zaspava. Vlastneho psa mam rad ale urcite by som mu nedovolil spat v posteli.
Moje poznatky:
- chlpy
- odtlacky od labiek
- nefresh postelna bielizen
- pes chrape
- pes si nevie o 3 v noci najst miesto
- pes zaskenuty v paplone
- pes nie je v posteli ale v noci skriabe ze chce ist
- chlpy... chlpy.. chlpy
Keby mam takto zit kazdu noc tak si pred spanim musim dat lexaurin a nieco na spanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Musel si dlho zvykať že už nemôže na posteľ
drahemu by sa to nepozdavalo, tak len ked som sama
doma v KE: vzdy mi rodicia rozchytaju vsetky zvierata na spanie, tak na mna nevyjde
okrem toho mame vselijake osvojene zaspinene psiska po nebohych senioroch a asocialoch zo sirokeho okolia, tie nie su naucene na postel nastastie
ale spavala som na ako mladsia s mackami a nie je to lahoda, mat rit v hube a pazur v oku
Moje poznatky:
- chlpy
- odtlacky od labiek
- nefresh postelna bielizen
- pes chrape
- pes si nevie o 3 v noci najst miesto
- pes zaskenuty v paplone
- pes nie je v posteli ale v noci skriabe ze chce ist
- chlpy... chlpy.. chlpy
Keby mam takto zit kazdu noc tak si pred spanim musim dat lexaurin a nieco na spanie.