haha to co je za hlaska....kazdemu to bavi...aj slon keby si dal nejaky ten vytah tak sa skuri tak preco nie my???....toto je ako fakt hrozne jebla otazka
Ak si ju das za den sest krat ako moj kamarat ked bol v tom az po usi tak mi rozpraval ze s travy uz nic nemal ale stale chcel mat atak si daval jedneho johna za druhym az kym po siedmom ako tak nieco zacitil.
Ale ako ty fravis s pasie fajcit travu ked ti nic nerobi tak to teda nie.nema az tak dobru chut na stale fajcenie to skor cigarety ty maju ako tak neutralnu vonu,trava ma specificku a uz neviem ako sa vola ta latka co obshuju listy ale keby ju zevraj clovek fajcil stale ako cigarety tak by sa mu deformovali hlasivky apodnebie preto aj jamajcania co hulia o dusu maju nadherne chraplave hlasy s naznakom zapchateho nosa,ale pochybujem ze tu by niekto cjcel mat taky hlas na verejnosti,predsa tu len nieje jamajak
no chapem ze nechapete bo kto huliy tak ho to byvyi...chich....ja som mala par krat ale prosto vysmiata ako patkoruna ale citila som sa ako debil....spomalena....ale to je jedno ja len som sa nudila....a ze ci je niekto debil ako ja...hi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale ako ty fravis s pasie fajcit travu ked ti nic nerobi tak to teda nie.nema az tak dobru chut na stale fajcenie to skor cigarety ty maju ako tak neutralnu vonu,trava ma specificku a uz neviem ako sa vola ta latka co obshuju listy ale keby ju zevraj clovek fajcil stale ako cigarety tak by sa mu deformovali hlasivky apodnebie preto aj jamajcania co hulia o dusu maju nadherne chraplave hlasy s naznakom zapchateho nosa,ale pochybujem ze tu by niekto cjcel mat taky hlas na verejnosti,predsa tu len nieje jamajak