myslite ze maju iba ako vestenie?-niako sa neda dokazat ci klame../ alebo nejake abstraktnejsie.. premiesnovanie.. nevyditelnost...---/ pretoze ked o tom hovory cely svet.. alebo Boh.....--- v istom slovazmysle-- magicka bytost.....
a keby ich aj niekto mal,čo viem že má,.. myslíš že ti ich tu bude vešať na nos? s takýmito schopnostami sa chvastajú iba blázni,..rozumní ludia si to radšej nechávajú pre seba,alebo o tom komunikujú s podobnými ludmi,...
Síce som ateista, ale existuje niečo také. Ja som pred týždňom a pol začal trénovať telekinézu (hýbanie vecami na diaľku). Zatiaľ som roztočil PSI koleso ale, už ho takmer viem ovládať.
Podstatou každého fyzického telesa je energia univerzum (taktiež nazývaná aj ako kvantová energia, čchi ...). A tá energia sa dá ovládať mysľou, čiže môžeš ovládať telesá. Každý človek to dokáže. Stačí len aby tomu veril a aby to trénoval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
137 komentov
Podstatou každého fyzického telesa je energia univerzum (taktiež nazývaná aj ako kvantová energia, čchi ...). A tá energia sa dá ovládať mysľou, čiže môžeš ovládať telesá. Každý človek to dokáže. Stačí len aby tomu veril a aby to trénoval.
Ináč trochu ma to zaujímalo aj skôr, ale teraz ma motivoval spolužiak.