sak ale vezmime si moju "najoblubenejsiu" skupinu a to futbalistov sak kazdy druhy z nich ma oholene nohy sak je to kus na zasmiatie ale aj ak ich lubkam ak ktorych iba lamku
sak ale ve dfutbalisti ci ej to uz kvoli tym zraneniam alebo pre kyho oneho aj tak su to povacsine narcisy ktory si holia vsetko co sa da a geluju tiez len aaby boli klasnucky a mohli spulit na nas pusinku klipkat domalovanymi ockami a mi zasnut nad ich sexi vysportovanymi ritkami a uuzasne nagelovanou ofinkov pri ktorej vyrobe stravili hodinu v kupelni a inak tie sexi ritky fakt stoja zato
Moje nervy, ved pokial je chalan dravy a nevenuje sa dakemu psprotu, dke to je estremne trba, ale fakt len ze krajne moc treba, tak nech si nohy neholi, samozrejme, okial nechce vyzerat ako vyholene kura
pripada mi to tak zenske uz len ta predstava ze by som napriklad isla do sprchy a vidim tam nejakeho chalana ako ma v ruke ziletku a gel na holenie a holi si tam nozky
Cawko martinko ,, krasna anketa ,, som rada ze som ti urobila taku popularitu ,, ale ja som nikdy nepovedala ze chalani si maju holit nohy ,, dobre vies ako to bolo myslene , a aspon sme sa mali o com hadat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nevedel by som si to jolenie ani predstavit..
podla mna nie, pride mi to take bukvicovske (nieze by som nieco proti nim mal)
a to si predstavte že je futbalista...ha ha haa
tak chalani nehoľte si nohy, stačí že si ich holia baby
mne sa to celkom páči ale nevyhladávam to
lebo si nemyslím že MAJÚ ale môžu