mama presne to čo povedala @majusska a otec je strašný bordelár a to mi prekáža dosť, kedže som veľmi poriadkumilovná a páči sa mi, ak je všetko pekne uložené na svojom mieste.
mama ked otvori usta a zacne trepat, co tvori 99% jej slov.. mlaska jak prijebane prasa ked zere, to sa neda pocuvat, to iste pri polievke.. ked sa povysuje..
a co sa tyka oboch rodicov: su to fajciari..smrdia
objasnovanie veci sposobom akym by to objasnovala 5 rocnemu decku respektive vysvetlovanie takych veci ktory by ste objasnovali len malemu decku...sice mozno je to sposobene chorobou s povolania moja maceta je totizto ucitelkou v skolke..:/
Jedna vec, ktorá ma dostáva stále... vlastne to nie je zlozvyk ale povaha. mama si nidky neprizná chybu. aj ked jej to hovoríme vsetci traja. este to potom zvrhne na plne inu stranu a nakoneic skoncime my zli...
mna napriklad irituje ako otec prepína ja prepnem 30 kanálov za pol minutu, on nad kazdym stravi asi pol hodinu ked prepne
Mamin zvyk, ze ekd ide ona spat, nesmie byt nikto hore. je cely v riti a krici ked so meste za pc alebo si nebodaj zapnem telku.
Maminych milion zbytocnych otazok ked vidi ze na to absolutne nemam cas, chut naladu.
neznášam, keď oco spustí zbytočné reči ako: "ja v tvojich rokoch", alebo začne vysvetlovať, ako sa umýva riad (keď už som tu ako nejaká umývačka riadu), ako sa píšu žiadosti na brigádu, ako sa varí praženica (pritom ON variť nevie), ako sa nahrávajú programy na Magiu (hlavne, že sme ho to MY učili) a ešte neznášam, keď sa ku mne správa, akoby som mala 12 al. čo, keď hovorí,že "neposlúcham" (akože WTF??) že "papuľujem", keď nepapuľujem, a keď ho mám akože poslúchať na slovo - proste keď sa vyhovorím,že sa mi jednoducho nechce (tiež som len človek, nie stroj!), tak vtedy spustí takú hlášku: "no, to by si mala robiť s radosťou" -> to víš, že jo!
u mamy len nemám rada, keď hovorí za mňa niečo, čo viem povedať aj sama, keď ma nepočúva a keď hovorí tetám a tak trápnu historku o mne al. podobné udalosti, ktoré si myslím, že by som to asi až tak nerozkrikovala. Inak ju mám rada
ja neznášam keď sa moja mama snaží ybť taká kúúl že čaute čajky, alebo ako bolo na konciku, aká bola akcoška a tak... ešte keď príde z niečoho nervózna a ja za to môžem
mám otca bývalého vojaka (kapitána) a keď skríkne v sobotu ráno že "upratovať!" a začne behať po dome a zisťovať kde všade je prach, tak by som radšej bola vtedy unesená mimozemšťanmi (ale nevravím že nemám rada poriadok)
a mama mi začne vyčítať niektoré veci, a mudrovať vždy keď sa niekam ponáhľam... ale inak v pohode
ani neviem...dnes napr ze babka volaka jej povedala, ze nadavam a nwm co ...ze sa zamna musi hanbit a neviem co......no akoze vooobec ma to nezaujima, co si omne myslia nejaki stari ludia
ano,oco sa zvykne najest a vsetky spinave riady nehat na linke alebo v obyvacke,a mama ma zvyk mi vyhadzat celu skrinu ked tam mam neposkladane len tak pohodene tricko (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A najhorší zvyk mojej mami? Má štyridsaťpäť kilo a začne fňukať, že je tučná. Potom schudne na štyridsať kilo a fňuká ďalej. Strašne ma to irituje.
ideme po ulici začne si hmkať nejakú pesničku..
na skoro celé námestie zhúkne či máme vložky...
ani jeden niekedy nevedia dátum môjho narodenia (ale ani ja ich, iba roky a mesiac)
a co sa tyka oboch rodicov: su to fajciari..smrdia
a je mi jedno, ze to znie prilis mudro
mna napriklad irituje ako otec prepína ja prepnem 30 kanálov za pol minutu, on nad kazdym stravi asi pol hodinu ked prepne
Mamin zvyk, ze ekd ide ona spat, nesmie byt nikto hore. je cely v riti a krici ked so meste za pc alebo si nebodaj zapnem telku.
Maminych milion zbytocnych otazok ked vidi ze na to absolutne nemam cas, chut naladu.
- neuznávanie žiadneho iného názora okrem svojho
- škatuľkovanie ľudí
- klamanie
- nedodržanie slova/sľubu
- neudržanie tajomstva
- pretvárka
- ...
a k tomu používanie vety "ja v tvojom veku..."
u mamy len nemám rada, keď hovorí za mňa niečo, čo viem povedať aj sama, keď ma nepočúva a keď hovorí tetám a tak trápnu historku o mne al. podobné udalosti, ktoré si myslím, že by som to asi až tak nerozkrikovala. Inak ju mám rada
a mama mi začne vyčítať niektoré veci, a mudrovať vždy keď sa niekam ponáhľam... ale inak v pohode
vsetko ostatne sa da vydrzat
kriza stredneho veku ?