čaute baby potrebujem poradiť ohľadom kúpy make-upu . Potrebujem nejaký čo vydrží dosť dlho celú noc( na diske) a zároveň je prirodený a nevyzerá ako maska. Mám zmiešanu pleť čiže niekde sa mi robia aj šupinky(na nose) a sem tam nejaká vyrážka. Tak šup se
@1adusqa1 ja použivam tento - » sk.oriflame.com/products/produc... a možem ho len odporučiť! šupinky sa mi nerobia,vyborne kryje a dlho vydrži, ráno si ho dám a večer ešte stale kryje a všimla som si že ked mam prošku spotene napr. čelo utrem si ho tak make-up sa mi vobec nezotrie
to ti ťažko poradiť, lebo každému sadne aj iný odtieň aj iný make- up.. si musíš odskúšať..a najlepšie ti poradí kozmetička... a ked das make- up hociaky...pod to podkladový a navrch púder..vydrží ti kým neumyješ
a henten oriflejmový kryje lepšie/slabšie, a konzistenciou je mastnejší alebo menej mastný? lebo ja mám bb, a akože je fajn, ale neni to úplne to, čo by som chcela....
@leilla od vyborne kryje ale odporučam anho davať puder , teda iba tak si ho ja davam a ja mam taku miešanu na časťiach ju mam mastnejšiu a na kuskou suchšiu ale je super a je menej mastny,skus vzorku a uvidiš
super, keď je menej mastný... bb mám rada, ale ten je občas až moc mastný, tak skúsim teda toto vyžobrem od sesternice vzorku, lebo ako 10€ je celkom dosť na pokusy... a celkom široká paleta odtieňov, to je tiež fajn, možno mi ten najbledší konečne nebude tmavý
Používam ho už pomaly rok a neviem si ho vynachváliť. Make-up, ktorý má veľa pigmentov preto výborne kryje - najviac s dostupných na trhu. Jedna tuba mi vydržala rok a to si ho nedávam práve najmenej... Ale stojí 19€ čo Tebe vyhovovať nebude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
skus maybelline affinitone, ja som s nim bola spokojna
hm, podľa popisu sa mi celkom páči, neskúšala si niekedy ten BB od garnieru? či je to na podobnej báze?
a henten oriflejmový kryje lepšie/slabšie, a konzistenciou je mastnejší alebo menej mastný? lebo ja mám bb, a akože je fajn, ale neni to úplne to, čo by som chcela....
super, keď je menej mastný... bb mám rada, ale ten je občas až moc mastný, tak skúsim teda toto vyžobrem od sesternice vzorku, lebo ako 10€ je celkom dosť na pokusy... a celkom široká paleta odtieňov, to je tiež fajn, možno mi ten najbledší konečne nebude tmavý
dooobre, potešila si ma
Používam ho už pomaly rok a neviem si ho vynachváliť. Make-up, ktorý má veľa pigmentov preto výborne kryje - najviac s dostupných na trhu. Jedna tuba mi vydržala rok a to si ho nedávam práve najmenej... Ale stojí 19€ čo Tebe vyhovovať nebude...