Cawello ... Vedel by mi tu niekto poradit, co sa tyka vyberu make-upu? Tak teda mojim problemom je, ze mam strasne bledu plet ... a dalej ju mam strasne suchu ... vacsina make-upov mi ju este viac vysusi ... Chcela som vyskusat BB cream, pretoze nevyzera
hm... naozaj bledá je ten affinitone, ale ten je úplne nemastný, takže ak máš suchú pleť, tak to nebude dobré. ale možno keby si pod neho dala krém, išlo by to. ja ho mám ešte dávno dávno kúpený, a používam ho v kombinácii s mastným podkladom. a bielym púdrom keďže hocaký farebný - i najbledší - púder môžem použiť akurát tak ako farbu na líca
@luc.ka tak to mam s tym pudrom uplne rovnake ako ty ... vlastne ho aj tak niekedy pouzivam ...
mne robi strasne poblemy ta sucha plet .. inak by som make-up nejaky aj nasla ...
Ale dakujem pekne ... vyskusam nieso s kremom :- )
ja mám dosť na hovno pleť, poväčšine suchú teda, ale i tak problematickú... ale vždy si dávam pod mejkap krém, resp. teraz už len kokosový olej používam
celkom mi to tak vyhovuje.
bb krém som skúšala, dávno dávno, ale to bola katastrofa. za prvé tie farby boli všetky veľmi tmavé a za druhé mi to komplet zničilo pleť :/ ale zase je fakt, že ja do kozmetiky nie som ochotná investovať desiatky až stovky eur.
Mala som vzorky Garnier BB krému Light a bola som príjemne prekvapená.. Inak som nikdy nepoužívala makeup, lebo ani v lete mi tie najsvetlejšie ponúkané neboli dosť svetlé (resp. mám studený podtón pokožky a všetko na mne vyzerá divne žlto).
Na to, akú má kryciu schopnosť, a že naozaj hydratuje a kryje v jednom kroku, nie je ten farebný pigment veľmi výrazný.
Len som si po nanesení ešte 15 min neodvažovala dať púder, lebo BB bol dosť ,vlhký', a na to normálne asi nikto nemá čas.
@avieabbey ja som veľmi veľmi svetlá a sedia mi dermacolové veci (pošli keď tak TSku a napíšem to tam, som lenivá to teraz hľadať a BB krém Missha Perfect Cover, teraz v Brne otvorili aj pobočku
BB krémy výhradne kórejské, tie sú skoro všetky bledé, pretože ázijčanky si na bledej pleti zakladajú. Zoženieš buď na rôznych slovenských stránkach, ale tam je to strašne predražené, najlepšie na ebay. Môj obľúbený je napr. od Skin79 Intense Classic Balm ale je ich veľké množstvo tak musíš len študovať na nete, ktorý by ti mohol vyhovovať
@avieabbey ano ale základ ani nie je mejkap ale skôr hydratačný krém . Nie také tie mastné ale také tie založené na vodovej báze alebo ako to nazvať .proste chod kup si podkladový krém / bioderma ma skvelé krémy a na to daj to bbčko a bude ok
To nevyriešiš len make-upom. Musíš začať viac piť, a kúpiť si krém na vyslovene suchú pleť. Pleť hydratovať. Vyskúšaj aj hore spomínaný kokosový olej, to je zázrak. A farebne a hydratačne by ti sadol nejaký ázijský BB cream (tiež mám pozitívnu skúsenosť s napr. Missha Perfect Cover ), alebo vyslovene hydratačný make-up na suchú pleť. Plus pod make up nakrémovať poriadne, potom použiť bázu pod make-up, ktorá ti vyrovná nedokonalosti, zakryje šupinky a vyhladí pleť. Celkom dobré sú bázy od Dermacolu. A až tak naniesť krycí krém. S púdrom opatrne - pokiaľ máš pleť suchú, nepoužívaj ho, a keď tak len transparentný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
mne robi strasne poblemy ta sucha plet .. inak by som make-up nejaky aj nasla ...
Ale dakujem pekne ... vyskusam nieso s kremom :- )
ja mám dosť na hovno pleť, poväčšine suchú teda, ale i tak problematickú... ale vždy si dávam pod mejkap krém, resp. teraz už len kokosový olej používam
celkom mi to tak vyhovuje.
bb krém som skúšala, dávno dávno, ale to bola katastrofa. za prvé tie farby boli všetky veľmi tmavé a za druhé mi to komplet zničilo pleť :/ ale zase je fakt, že ja do kozmetiky nie som ochotná investovať desiatky až stovky eur.
Na to, akú má kryciu schopnosť, a že naozaj hydratuje a kryje v jednom kroku, nie je ten farebný pigment veľmi výrazný.
Len som si po nanesení ešte 15 min neodvažovala dať púder, lebo BB bol dosť ,vlhký', a na to normálne asi nikto nemá čas.