@daarkness Ak mas problemy s pletou mozno by si nemala make up pouzivat, pretoze je to chemia a zatazuje napriek tym veciam co pocuvas z telky. Skus nejaky hydratacny krem a mozno korektor na male nedokonalosti. Mas 17, make up este vobec nepotrebujes.
bb krémy sú dosť mastné, ale majú malý výber odtieňov
Dermacol Imperial je bohová vec a historicky druhý mejkap dosť svetlý pre moje zdravo utopenú farbu
ale určite by som si pred jeho nanesením dala aj normálny pleťový krém.
zaklad je dobry podkladovy krem a hydratacia pouzivaj mastne kremy, velmi dobra je aj obycajna Nivea. ja mam tiez suchu plet a pred kazdym nanasanim makeupu sa musim poriadne nakremovat a chvilu pockat kym to trocha vsiakne. pouzivam makeup od Vichy, netreba ho vobec vela a vyborne kryje, je lahky a nezatazuje plet
ja mam loreal true match a nedam nanho dopustit, najsamtop ! a to mam dost suchu plet. ale zas ja si davam este aj primer a myslim ze ten to trochu zachranuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Dermacol Imperial je bohová vec a historicky druhý mejkap dosť svetlý pre moje zdravo utopenú farbu
ale určite by som si pred jeho nanesením dala aj normálny pleťový krém.
urcite si nekupuj penovy a tuhy makeup na tie nesmies mat ani malicke suche miestecko lebo to otrasne vyzera