dobre... takže, na začiatok by bolo dobré povedať, že sa to nevolá beatmaker. to, čo hľadáš je sekvencer, resp. DAW (digital audio workstation)... inými slovami, je aplikácia zastrešujúca množstvo samplov, syntetizátorov a efektov.
na výber ich máš dosť... napr. Reason, Nuendo, Cubase (v ktorom tuším robí aj Wich), ja osobne však odporúčam FL Studio, pre začiatočníka je to myslím jednoznačná voľba... v takom Cubase sa už pri tvorbe jednoduchých bicích stratíš, v FLku to máš krásne prehľadne.
musím ťa však dopredu varovať - je to beh na dlhé trate... rátaj s tým, že poriadne beaty nebudeš robiť hneď... ani za týždeň, ani za mesiac... možno po pol roku (ak máš talent a odmakáš si svoje) sa začnú objavovať prvé sľubné kúsky treba však makať - študovať tutorialy, experimentovať, sťahovať soundpacky a experimentovať, experimentovať, experimentovať...
ja makam na hudbe uz 2rok ako povedal jeko je to beh na dlhe trate, ja pracujem v programe reason ,pripadne nuendo ,bolo par pokusov o cubase ale nejako sme si nepadli do oka robim skor samplovanu hudbu . niesom moc zastanca elektrickych zvukov ktore su dnes v mode, su to dobre beaty ale ja tam potrebujem citit taku urcitu tvrdost a volnost ktoru citim iba v samploch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
na výber ich máš dosť... napr. Reason, Nuendo, Cubase (v ktorom tuším robí aj Wich), ja osobne však odporúčam FL Studio, pre začiatočníka je to myslím jednoznačná voľba... v takom Cubase sa už pri tvorbe jednoduchých bicích stratíš, v FLku to máš krásne prehľadne.
musím ťa však dopredu varovať - je to beh na dlhé trate... rátaj s tým, že poriadne beaty nebudeš robiť hneď... ani za týždeň, ani za mesiac... možno po pol roku (ak máš talent a odmakáš si svoje) sa začnú objavovať prvé sľubné kúsky treba však makať - študovať tutorialy, experimentovať, sťahovať soundpacky a experimentovať, experimentovať, experimentovať...
» flstudio.image-line.com/...
@3
jeeeeej parádna hračka, to chcem!