cojaviem, ci sa to rata. raz som sa tak prudko postavil a vyplo ma cely cas som bol pri vedomi, len som vsetko vnimal velmi slabo a zosypal som sa na zem. na zemi sa tlak zrovnal a vsetko bolo ok, cele to trvalo mozno 5 sekund.
Môj detský mozog si povedal, že bude múdre vyliezť na preliezku, zobrať si so sebou ten povrazový rebrík, čo visel dosť ďaleko na tej tyči, kde bývajú húpačky, a spustiť sa jak Tarzan.
A potom ešte raz doma, keď som niečo hovorila tatinovi, tak som zrazu padla a stiahla so sebou stoličku.
Ale inak často sa mi stáva, že sa postavím, vidím takú čerňavu, ale to hneď prejde.
@rebarboe@laurikaaa aj moja kamarátka odpadla práve v kostole (ako miništrantka) :/ Ja som chodila asi rok na omše pravidelne každú nedeľu a bolo to, aspoň pre mňa, úplné "peklo" (kvantum ľudí, tlačenica a totálne o ničom a nudné omše). Potom ešte znova o pár rokov pár krát. A vždy som tam v zime strašne ochorela. Tí ľudia sú ako fanatici, idú tam aj s angínou, hrozným kašľom, teplotou... Posledný raz čo som bola, tak tam všetci príšerne kašlali a boli chorí, tak som to od nich dostala :/ Nikde inde to nemohlo byť, lebo som ten týždeň nikde inde nebola a tam naozaj všetci strašne kašľali a bolo vidieť, že im je zle. ...Nebol to ani úplne kostol, skôr taká ortodoxná katolicka komunita, ktorá máva omše v jednom hoteli v Prahe každú sobotu. Zaviedla ma tam bývalá spolužiačka, ktorá tam hrá v zbore.
Nič proti ľuďom, ktorí chodievajú do kostola, ale prečo sa tam všetci nahrnú aj keď im je evidentne zle a majú hrozný kašeľ? Tí ľudia (v tej Prahe) mi prišli ako úplne sfanatizovaní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@11
A potom ešte raz doma, keď som niečo hovorila tatinovi, tak som zrazu padla a stiahla so sebou stoličku.
Ale inak často sa mi stáva, že sa postavím, vidím takú čerňavu, ale to hneď prejde.
Nenávidela som tie kostolné pičoviny, vďaka Bohu že to už skončilo
Nič proti ľuďom, ktorí chodievajú do kostola, ale prečo sa tam všetci nahrnú aj keď im je evidentne zle a majú hrozný kašeľ? Tí ľudia (v tej Prahe) mi prišli ako úplne sfanatizovaní.